Välkommen till Realgymnasiet i Sundbyberg!

Vad kan du läsa i Sundbyberg?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Hundlärare Benita

31 oktober 2023

Benita, erfaren hundlärare med över 20 års erfarenhet, är redo att dela sin passion och expertis med nästa generation hundentusiaster. Med en mångsidig karriär inom hundträning, från hunddagis till konsultation och undervisning, är Benita redo att inspirera och vägleda.

Hundlärare Benita

Benita är en engagerad hundlärare som vid 40 års ålder har över två decenniers erfarenhet inom hundträning. Hennes karriär har varit mångsidig och inkluderat arbete inom hunddagis, konsultation kring hundbeteende och en framstående roll som hundlärare på Real Stockholm. Hennes passion för hundar sträcker sig även till hennes fritid, där hon spenderar mycket tid i naturen med sin trogna fyrbenta vän, Shark.

Benita driver även egna hundkurser och tränar och tävlar aktivt med sin egen hund, Shark. Att arbeta med ungdomar är en av Benitas största glädjeämnen, då hon älskar att se sina elever utvecklas och växa tillsammans med sina fyrbenta följeslagare. Benita har en stark önskan att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter till nästa generations hundentusiaster och fortsätta att bidra till den spännande världen av hundträning.