Kommande aktiviteter

Det blir en prova på-dag med olika aktiviteter för de olika inriktningarna Häst, Hund, Djurvård och Natur & äventyr. Det är en dag då ni som elever i år 9 får chansen att vara med på en så kallad profildag med vad du är intresserade av. Då får du testa på hur det är att vara elev på skolan med olika praktiska moment och kanske även något teoretiskt. Du äter tillsammans och får en inblick i vår vardag. Vi återkommer mer specifikt på sms så missa inte att anmäla dig som intresserad av skolan, anmäl intresse till Lisa på 0733-517726 eller till din studie och yrkesvägledare.

Våra elever i år två anordnar denna dag som ett projekt utifrån kurserna servicekunskap, aktivitetsledarskap och andra programfördjupningskurser. Eftersom på riktigt är viktigt för oss på skolan så är detta ett ypperligt tillfälle för våra elever att jobba i skarpt läge, vilket är väldigt uppskattat!

Varmt välkomna!

Plats Tid 5 december 2019 08:00 - 5 december 2019 16:00

Som en sista chans innan gymnasievalet slår vi upp portarna för dig!  Exklusivt för kvällen är att våra elever som har varit på Utlands-APL kommer att berätta och visa bilder och film om sin fantastiska resa till Sydafrika. Visningen startar ca 18.15 så missa inte det! Naturligtvis kan ni även titta in på vår djuravdelning och hälsa på djuren. Elever och personal kommer visa er runt och svara på era frågor under kvällen. Fika utlovas till den som vill ha...

Varmt välkomna önskar Sebastian med personal!

Plats Realgymnasiet i Nyköping, Västra Trädgårdsgatan 39 Tid 28 januari 2020 17:30 - 16 november 2019 20:00

Skugga en elev (Hela HT)

Vill du följa en av våra elever under en skoldag? Du väljer om det ska vara en praktisk eller teoretisk dag. Prata med din SYV och mejla lisa.olofsson@realgymnasiet.se eller sebastian.anelov@realgymnasiet.se så ordnar vi det.

Plats: Realgymnasiet i Nyköping, Västra Trädgårdsgatan 39