Kommande aktiviteter

En dag för bara Dig! Vill du följa en av våra elever och känna hur det är att gå på Realgymnasiet i Nyköping? Du kan välja en vanlig teoretisk dag för att se hur vi exempelvis pluggar matte, svenska eller engelska. Annars väljer du en praktisk dag utifrån den utbildning du är intresserad av. Då får man följa med en elev och se hur en dag ser ut på den plats där inriktningen är. Prata med din SYV eller mejla till lisa.olofsson@realgymnasiet.se så ordnar vi det! Har du frågor så sms:a Lisa på 0733517726. Varmt välkommen att höra av dig!

Plats Realgymnasiet i Nyköping, Västra Trädgårdsgatan 39 Tid 13 januari 2020 08:30 - 29 maj 2020 16:00

Som en sista chans innan gymnasievalet slår vi upp portarna för dig!  Exklusivt för kvällen är att våra elever som har varit på Utlands-APL kommer att berätta och visa bilder och film om sin fantastiska resa till Sydafrika. Visningen startar ca 18.15 så missa inte det! Naturligtvis kan ni även titta in på vår djuravdelning och hälsa på djuren. Elever och personal kommer visa er runt och svara på era frågor under kvällen. Fika utlovas till den som vill ha...

Varmt välkomna önskar Sebastian med personal!

Plats Realgymnasiet i Nyköping, Västra Trädgårdsgatan 39 Tid 28 januari 2020 17:30 - 16 november 2019 20:00

Är du fortfarande osäker eller har du börjat kolla dig omkring inför valet nästa år? Kom till oss och se dig omkring, prata med elever och rektor och hälsa på våra djur på djurvårdsavdelningen. Fika finns för den som vill ha! Varmt välkomna önskar Rektor Sebastian med elever och personal

Plats Realgymnasiet i Nyköping, Västra Trädgårdsgatan 39 Tid 28 april 2020 18:00 - 28 april 2020 20:00