Lund

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Välkommen till Realgymnasiet i Lund!

Vår skola startade 2011 och har funnits i S:t Lars park i Lund sedan 2013. I Lund går ca 250 elever. Din studietid spenderar du till exempel i vår djuravdelning om du läser Djurvård eller de renoverade salongerna om du läser Frisör- eller Stylistutbildningen. Du övar dina färdigheter på kunder i elevsalongen Real Beauty.

Förutom att ha lektioner på skolan är du även ute på en arbetsplats någon dag i veckan eller under sammanhängande längre perioder. På så sätt får du testa på hur det är att jobba i branschen och knyta kontakter, perfekt eftersom du får med dig en yrkesexamen när du tar studenten.

Genom skarpa projekt, ämnesintegration, problemlösning, teamarbete och praktik skapar vi insikt och förståelse för helheten. Du har möjlighet att under ditt andra år påbörja en lärlingsutbildning inom ditt yrkesprogram.

Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Real Beauty är Realgymnasiets egna hår- och skönhetssalonger. Här övar våra elever från frisör- och stylistutbildningen praktiskt på sina kunskaper inom till exempel hårklippning och makeup.

Boka tid via denna länk: Bokning