Lund

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Lund!

Vår skola startade 2011 och har funnits i S:t Lars park i Lund sedan 2013. I Lund går ca 260 elever. Vi är skolan för dig som vill utbilda dig inom ditt personliga intresse och ha möjlighet att omvandla det till en framtida yrkeskarriär. Här får du lära tillsammans med andra – klasskompisar, lärare och yrkesaktiva – som delar dina intressen

Bredden av våra utbildningar gör skolan till en plats med många olika intressen under samma tak. Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten; de genomförs och utvecklas i nära samarbete med branschen. På så sätt kan vi alltid möta nya krav som ställs och du som elev får uppleva det riktiga arbetslivet redan under skoltiden. Några goda exempel är våra samarbeten med Nordic Choice Hotels, ProMeister, Lunds Civila Ryttarförening och Skånes djurpark. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.