Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Stockholm!

Vi har funnits sedan 2009 och just nu går det cirka 700 elever på skolan. I våra fräscha lokaler finns alltifrån vanliga klassrum och uppehållsrum till djuravdelning och snygga salonger. Våra elever tycker att skolan är trygg och att den känns hemtrevlig. Det är precis så vi tycker att en skola ska vara.

Alla våra utbildningar bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. Vi har nära samarbeten med Skansen, Solna ridskola, Botkyrka Ridsällskap, Fjärilshuset i Haga, ProMeister (Mekonomen Group), Nordic Choice hotels, Stockholm Beauty Week, med flera.

Du får insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer att ha nytta av hela livet.

Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Lärlingsprogram

ProMeister Fordon som vi utvecklar och genomför tillsammans med ProMeister, en del av Mekonomen Group, är ett lärlingsprogram med jobbgaranti efter godkänd gymnasieexamen.

På vår hotellutbildning som vi på Realgymnasiet utvecklat med Nordic Choice Hotels läser du som lärling och har en jobbgaranti på 6 månaders provanställning efter godkänd gymnasieexamen. En helt unik utbildning i sitt slag.

Läs gärna mer om respektive utbildning här nedan.