Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Stockholm!

På Realgymnasiet använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt.

Här kan du läsa

-Hund

-Ridning

-ProMeister

-Fordon

-Sällskapsdjur & Djursjukvård

-Nordic Choice Hotels

-Naturturism

-Hår- och makeupstylist

I våra fräscha lokaler finns alltifrån vanliga klassrum och uppehållsrum till djuravdelning och snygga salonger. Våra elever tycker att skolan är trygg och att den känns hemtrevlig. Det är precis så vi tycker att en skola ska vara.

Vill du plugga vidare eller jobba direkt? Valet är ditt!

Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå. Vi erbjuder alla våra elever möjlighet till högskolebehörighet ifall du vill läsa vidare på högskola eller universitet.

Citat: Vi har funnits sedan 2009 och just nu går det cirka 700 elever på skolan.

Välkommen att titta närmare på oss!