Norrköping

Välkommen till Realgymnasiet i Norrköping!

Norrköpings utbildningar

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Norrköping!

På Realgymnasiet använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. Här kan du läsa IT-tekniker, IT-Support, Teknik, Ridning, Naturturism och Djurpark.

Vi har funnits sedan 2003 och just nu går det cirka 350 elever på skolan.

Här får du både en yrkesexamen och högskolebehörighet!

Hos Realgymnasiet i Norrköping behöver du inte fundera på vilka kurser du måste välja för att kunna få högskolebehörighet. Det ingår i alla våra programfördjupningar. Vill du däremot endast fokusera på en yrkesexamen kan du välja bort högskolebehörigheten.

Hos oss får du dubbelt upp, helt enkelt!

 Vill du börja hos oss? 

Är du intresserad av att börja på vår skola men har inte sökt till oss? Kontakta din studie – och yrkesvägledare på din grundskola för hjälp att söka till reservantagningen i mån av plats på vår skola. Om personen inte finns tillgänglig - kontakta antagningsenheten gymnasieantagningen@norrkoping.se 

Vänliga hälsningar Realgymnasiet Norrköping

Har du frågor om vår skola? Maila till elin.wiberg@realgymnasiet.se

Starkt samarbete med branschen!

Bredden av våra utbildningar gör skolan till en plats med många olika intressen under samma tak. Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten; de genomförs och utvecklas i nära samarbete med branschen. På så sätt kan vi alltid möta nya krav som ställs och du som elev får uppleva det riktiga arbetslivet redan under skoltiden. Ett gott exempel är vårt unika och nära samarbete med Kolmårdens djurpark. Inom IT så samarbetar vi med Microsoft och Cisco.

Adress: Kungsgatan 53, 602 33, Norrköping 

Alumnporträtt