Norrköping

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Välkommen till Realgymnasiet i Norrköping!

Vi har funnits sedan 2003 och just nu går det cirka 340 elever på skolan på IT, Great Security Säkerhetstekniker, Teknik, Ridning, Hund, Natur & Äventyr och Djurpark. Vi finns på Kungsgatan i centrala Norrköping, nära Linköpings universitet och ett blomstrande näringsliv inom teknik och IT. Du får en skola i framkant; vi arbetar utifrån modern pedagogik och med moderna tekniska lösningar.

Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Bredden av våra utbildningar gör skolan till en plats med många olika intressen under samma tak. Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten; de genomförs och utvecklas i nära samarbete med branschen. På så sätt kan vi alltid möta nya krav som ställs och du som elev får uppleva det riktiga arbetslivet redan under skoltiden. Ett gott exempel är vårt unika och nära samarbete med Kolmårdens djurpark. Inom IT så samarbetar vi med Microsoft och Cisco.