Uppsala

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Välkommen till Realgymnasiet i Uppsala!

Våra lokaler är mitt på gågatan, 5 minuters promenad från Resecentrum. Skolan har funnits i Uppsala sedan 2007. Realgymnasiet finns på 15 orter i Sverige. I Uppsala går ca 170 elever på skolan.

Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats någon dag i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen och knyta kontakter. Perfekt eftersom du får med dig en yrkesexamen när du tar studenten. Vi har nära samarbete med exempelvis Schwarzkopf, NSI, FÄRG Collection, Wella, Herper’s Choice, Lurbo Ridklubb och Furuviks djurpark. Du får en rolig studietid och en utbildning som både leder till jobb och vidare studier.

På Realgymnasiet kan du alltid läsa grundläggande eller särskild högskolebehörighet i din utbildning. Dubbelt upp, alltså! Genom skarpa projekt, ämnesintegration, problemlösning, teamarbete och praktik skapar vi insikt och förståelse för helheten.