Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Göteborg!

Vår skola har funnits sedan 2008 och idag går det drygt 200 elever skolan. Vi finns för dig som vill utbilda dig inom ditt personliga intresse och ha möjlighet att omvandla det till en framtida yrkeskarriär. Här får du lära tillsammans med andra – klasskompisar, lärare och yrkesaktiva – som delar dina intressen.

Våra utbildningar grundar sig i verkligheten och bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. De genomförs i nära samarbete med de bästa inom varje bransch, på så sätt kan vi alltid möta nya krav som ställs och du som elev får uppleva det riktiga arbetslivet redan under skoltiden. Vi samarbetar därför med Universeum, Havets Hus, Bulycke ridklubb,Billdals Ridklubb, Clarion Hotel Post, Nordic Choice Hotels bland många andra.

Jag vill att vår skola ska vara en plats där alla tillsammans inspirerar och motiverar varandra till att vilja lära sig mer. En skola som ligger steget före och har koll på den utveckling som finns i dagens samhälle.

Martin Kunz rektor i Göteborg