Skövde

Välkommen till Realgymnasiet i Skövde

Vad kan du läsa i Skövde?

Kommande aktiviteter

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Skövde

Här sker din utbildning i fräscha och fina lokaler, med engagerade lärare som gör sitt yttersta för att du som elev ska utvecklas och nå dina mål. Här delar du ditt intresse med klasskamrater, yrkeslärare och branschaktörer som alla kommer att ge dig kunskaper för framtiden. Vi är stolta över vårt nära samarbete med branschen som gör att du som elev får med dig aktuella kunskaper, värdefulla erfarenheter och ett viktigt nätverk för framtiden. Här får du högskolebehörighet samtidigt som du förbereds för yrkeslivet. Under din studietid finns möjlighet till APL utomlands, i Tyskland, Irland och Sydafrika. Varmt välkommen till oss!

Behöver du komma i kontakt med oss under sommaren?

Du når oss på Skovde@realgymnasiet.se. Observera att det kan ta längre tid än vanligt att få svar från oss under sommaren. Är du intresserad av att börja på vår skola men har inte sökt till oss? Kontakta studie – och yrkesvägledaren på din grundskola för hjälp att söka till reservantagningen i mån av plats. Om personen inte finns tillgänglig - kontakta antagningsenheten utbildning@skaraborg.se.

 

Skolan startar igen den 19/08. Mer info om skolstarten skickas hem till dig.

Vänliga hälsningar Realgymnasiet Skövde

Jutagården

Vi har ett starkt samarbete med branschen. Filmen visar vår samarbetspartner Jutagården där rideleverna har sina profildagar.

Är du intresserad av att gå på Realgymnasiet eller har frågor om skolan?

Kontakta vår kommunikatör Therese för mer information.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Mobilnummer: 070-8404394
E-post: therese.wigerdal@realgymnasiet.se

Adress: Realgymnasiet Skövde, Timmervägen 13, 541 64 Skövde

På realgymnasiet kan du ha hund på schemat. Lär dig om bland annat lydnad, sök och rehabilitering och få högskolebehörighet.  Helt enkel, kom och häng med människans bästa vän och bana vägen för din framtid..
På realgymnasiet kan du ha hund på schemat. Lär dig om bland annat lydnad, sök och rehabilitering och få högskolebehörighet. Helt enkel, kom och häng med människans bästa vän och bana vägen för din framtid..

Så här ser det ut på Realgymnasiet i Skövde

Frågor om gymnasievalet?