Borås

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Borås!

Vår skola har funnits i Borås sedan 2008 och idag går det cirka 130 elever på skolan. Skolan är modern och personlig med delvis helt nya lokaler, så vi har väldigt trevligt på skolan med nära och goda relationer. Du får lära dig på riktigt, mitt i verkligheten. Vi samarbetar med exempelvis Borås djurpark och Borås fältrittklubb med flera. Genom att vi samarbetar med de bästa inom varje bransch kan du vara säker på att du får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas, samtidigt som du får insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer ha nytta av hela livet. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

”Genom praktiken fick jag mitt sommarjobb på Borås djurpark, kontaktnätet öppnar många dörrar”

Amanda Hassellöf Djurvård