Karlstad

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Kommande aktiviteter

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Karlstad

Äntligen har turen kommit till Karlstad. Hösten 2021 startar vi upp och kommer erbjuda programfördjupningar inom Naturbruksprogrammets inriktningar Djurvård, Hästhållning och Naturturism. Dessa är: Sällskapsdjur & Djursjukvård, Ridning, Hund och Natur & äventyr

Alla våra utbildningar ger högskolebehörighet med möjlighet till särskild behörighet inom NV och Samhäll, vilket genomförs i nära samarbete med branschen. Samarbetena finns både nationellt och lokalt i Karlstad.

Våra utbildningar i Karlstad

Nyheten om vart skolan kommer ligga

Klicka här nedan för att läsa alla våra nyheter om bl.a. vart skolan kommer ligga, prova-på dagar, vem blir skolans rektor, med mera!

Alla nyheter

Vill du få de senaste nyheterna om vår skola samt inbjudningar till alla våra aktiviteter? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig. Här är länken


My visar hur vår skola i Karlstad kan se ut

Jag valde från första början Realgymnasiet för att jag ville gå på en mindre skola där man har en mer personlig kontakt med alla lärare. Jag ville att mina lärare skulle lära känna mig som individ och inte bara kunna mitt efternamn för att det står på ett papper. Denna förväntan har Realgymnasiet verkligen levt upp till!

My Ljunghammer


Vad gör en mentor hos oss?

Vi på Realgymnasiet berättar ofta om hur våra mentorer alltid finns där för att hjälpa våra elever.

Mentor Emil, som arbetar på Realgymnasiet i Göteborg, vill i den här filmen berätta hur han jobbar med våra elever.

”Som mentor jobbar jag för att alla elever ska trivas och klara av sin utbildning, vi mentorer finns tillgängliga för att prata om allt från motivation till vad som händer efter studenten”
Säger Emil Mattsson, mentor

Vill du att någon från skolan kontaktar dig för att svara på dina frågor? Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss.
Intresseanmälan