Karlstad

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Karlstad!

Äntligen har turen kommit till Karlstad. Vi har startat upp vår nya skola och här erbjuder vi programfördjupningar inom Naturbruksprogrammets inriktningar Djurvård, Hästhållning och Naturturism. Dessa är: Sällskapsdjur & Djursjukvård, Ridning, Hund och Naturturism.

Yrkesexamen och högskolebehörighet!

Vi erbjuder alla våra elever möjlighet till högskolebehörighet och möjlighet till särskild behörighet inom NV och Samhäll, ifall du vill läsa vidare på högskola eller universitet.
Starkt samarbete med branschen
Våra utbildningar bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. Därför samarbetar vi med de bästa inom varje bransch, både nationellt och lokalt i Karlstad, för att vara säkra på att du lär dig av människor som delar dina intressen och som ligger i framkant. På köpet får du insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer att ha nytta av hela livet.

Välkommen att titta närmare på oss!

Vill du få de senaste nyheterna om vår skola samt inbjudningar till alla våra aktiviteter? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig. Här är länken

Vad gör en mentor hos oss?

Vi på Realgymnasiet berättar ofta om hur våra mentorer alltid finns där för att hjälpa våra elever.

Mentor Emil, som arbetar på Realgymnasiet i Göteborg, vill i den här filmen berätta hur han jobbar med våra elever.

”Som mentor jobbar jag för att alla elever ska trivas och klara av sin utbildning, vi mentorer finns tillgängliga för att prata om allt från motivation till vad som händer efter studenten”
Säger Emil Mattsson, mentor

Vill du att någon från skolan kontaktar dig för att svara på dina frågor? Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss.