Halmstad

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Välkommen till Realgymnasiet i Halmstad!

På Realgymnasiet använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. För att du ska få de allra bästa förutsättningarna efter gymnasiet bygger våra utbildningar på verkliga behov i svenska tillväxtbranscher samtidigt som du som elev skapar ett riktigt bra kontaktnät för framtiden. Med en utbildning från oss lär du dig för framtiden – oavsett om du väljer att börja jobba direkt efter examen, eller plugga vidare.

Äntligen har turen kommit till Halmstad

Vår skola startade hösten 2020. Vi finns för dig som vill utbilda dig inom ditt personliga intresse och ha möjlighet att omvandla det till en framtida yrkeskarriär. Här får du lära tillsammans med andra – klasskompisar, lärare och yrkesaktiva – som delar dina intressen.

Våra utbildningar grundar sig i verkligheten och bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. De genomförs i nära samarbete med de bästa inom varje bransch, på så sätt kan vi alltid möta nya krav som ställs och du som elev får uppleva det riktiga arbetslivet redan under skoltiden. Vi samarbetar därför med Falkenbergsortens Ryttarförening, Halmstads Travskola, Kullabergsguiderna, Dogz , Djurens Värld och Vallåsen.

Välkommen till oss i Halmstad