Luleå

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Luleå!

Äntligen har turen kommit till Luleå. Vi startar upp hösten 2022 och kommer erbjuda utbildningar inom Naturbruksprogrammet med inriktningar Djurvård och Hästhållning. Inom dessa kan du fördjupa dig inom Hund, Sällskapsdjur & Djursjukvård, Trav och Ridning!

Patrik Wigelius Etableringschef, Lärande i Sverige

Lärande i Sverige driver 20 gymnasieskolor runt om i Sverige. Alla utbildningar ger möjlighet till högskolebehörighet och genomförs i nära samarbete med branschen.

Personalen på Realgymnasiet i Luleå är i full gång med förberedelserna inför skolstarten!

Vi är mycket förväntansfulla och ser fram emot terminsstarten och att få träffa alla nya elever

FÖRSTA SKOLDAGEN
Välkommen till Realgymnasiet onsdag 17 augusti 2022 kl. 09:00. Skolan ligger på Stationsgatan 7B. Där får du information om skolstarten och den första tiden på skolan.

KONTAKTA OSS
Om du har frågor om terminsstarten eller om du vill veta mer om vår skola kan du höra av dig till rektor Gunilla Moberg eller mentor Lina Hammar.

gunilla.moberg@realgymnasiet.se, 073-0303602
lina.hammar@realgymnasiet.se, 070-8146859

Varmt välkommen till oss på Realgymnasiet i Luleå!

Är du intresserad av att börja på vår skola men har inte sökt?

www.fyrkantensgymnasier.se finns information om hur du går till väga för att ansöka om reservplats samt e-tjänst för ansökan. Gäller i mån av plats!

Du kan också kontakta studie- och yrkesvägledaren på din grundskola som kan hjälpa dig med hur du ska göra. Om studie- och yrkesvägledaren inte finns tillgänglig, kan du kontakta antagningsenheten på gymnasiesamverkan@fyrkantensgymnasier.se

Info om skolstart för dig som redan är antagen till oss:

Terminsstart onsdag 17 augusti kl. 09:00 på Stationsgatan 7 i Luleå.

Har du frågor om vår skola eller skolstarten? Maila till lulea@realgymnasiet.se

Rektor - Gunilla Moberg

Den 1 februari tillträdde äntligen Gunilla Moberg sin tjänst som rektor för Realgymnasiet i Luleå.

Har du frågor eller funderingar når du henne på gunilla.moberg@realgymnasiet.se eller 073-030 36 02

Vill du veta mer?

Fyll i din intresseanmälan här så får du info via SMS från oss när vi har olika aktiviteter.

Vid frågor kontakta Malin Carnbring, projektledare/rektor.

Mail: malin.carnbring@realgymnasiet.se