Gävle

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Gävle!

Skolan öppnade 2008 och just nu går det cirka 440 elever här. Våra hemtrevliga och studievänliga lokaler finns på Drottninggatan och Första Magasinsgatan. Tack vare dessa tycker många elever att skolan känns personlig och trygg trots att vi är en stor skola på orten. Bredden av våra utbildningar gör skolan till en plats med många olika elever under samma tak. Du får lära dig hur just du på ett smart sätt hanterar nya situationer, hämtar ny kunskap och får nya färdigheter. Något som du har nytta av hela livet. Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten; de genomförs och utvecklas i nära samarbete med branschen. Ett gott exempel är vårt unika och nära samarbete med Furuviks djurpark. Inom IT så samarbetar vi med Microsoft och Cisco.

Yrkesexamen och högskolebehörighet

Vi erbjuder utbildningar av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

”Realgymnasiet har hjälpt mig att utveckla sidor hos mig själv som jag inte visste att jag hade.”

Frida elev åk 3 Natur & äventyr

Real Beauty är Realgymnasiets egna hår- och skönhetssalonger. Här övar våra elever från frisör- och stylistutbildningen praktiskt på sina kunskaper inom till exempel hårklippning och makeup.

För att boka tid ring 010-139 82 72 eller kontakta oss på Facebook om du har frågor.