Gävle

Välkommen till Realgymnasiet i Gävle!

Skolan öppnade 2008 och just nu går det cirka 440 elever här. Våra hemtrevliga och studievänliga lokaler finns på Drottninggatan och Första Magasinsgatan. Tack vare dessa tycker många elever att skolan känns personlig och trygg trots att vi är en stor skola på orten. Bredden av våra utbildningar gör skolan till en plats med många olika elever under samma tak. Du får lära dig hur just du på ett smart sätt hanterar nya situationer, hämtar ny kunskap och får nya färdigheter. Något som du har nytta av hela livet. Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten; de genomförs och utvecklas i nära samarbete med branschen. Ett gott exempel är vårt unika och nära samarbete med Furuviks djurpark. Inom IT så samarbetar vi med Microsoft och Cisco.

Yrkesexamen och högskolebehörighet

Vi erbjuder utbildningar av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Är du nyfiken på hur det ser ut på våra skolor?

I filmen visas Realgymnasiets grafiska inredningskonceptet som finns på alla våra skolor. 


Real Beauty är Realgymnasiets egna hår- och skönhetssalonger. Här övar våra elever från frisör- och stylistutbildningen praktiskt på sina kunskaper inom till exempel hårklippning och makeup.

För att boka tid ring 010-139 82 72 eller kontakta oss på Facebook om du har frågor.

Med tanke på coronaviruset och risken för smittspridning så stänger vi salongen tillsvidare för kundmottagning from 2020-03-12.

Varför Real?

I filmen nedan får du veta varför Meya valde just Realgymnasiet.