Nyköping

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

På Realgymnasiet använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. Här kan du läsa Hund, Ridning, Sällskapsdjur & Djursjukvård och Natur & Äventyr.

Vill du plugga vidare eller jobba direkt? Valet är ditt!

Vi ger dig naturligtvis möjlighet att plugga för att kunna söka till högre studier efter gymnasiet så här kan du ta studenten med både grundläggande och särskild högskolebehörighet inom ramen för programplanen. Det är du som bestämmer vilket!

Härlig arbetsmiljö och vi-känsla genomsyrar vår lilla skola. Vi lär mitt i verkligheten och förbereder oss både för yrkesliv eller vidare studier. Vi erbjuder också lärling för den som vill vässa sig extra mycket inom sin bransch. I våra utbildningar kan du lägga till olika certifikat/diplom till din examen, som du har nytta av i framtiden. Certifikaten/Diplomen är branschens egna och ökar dina möjligheter att få arbete

Starkt samarbete med branschen
Vi är stolt samarbetspartner och driver vår utbildning tillsammans med bl.a. Kolmården, Arken Zoo, Vettris och Evidensia, Stjärnholms Ryttarförening, Svenskt Hopp och Eventing Team Anna & William samt Mer Aktiv, Östermalma och Boda borg.

Vi finns på Västra Trädgårdsgatan mitt i Nyköping och på skolan går 85 elever.