Sundsvall

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Sundsvall

På Realgymnasiet får du en rolig och utvecklande studietid. Vi använder det du tycker är roligt, det du gillar att göra, som en genväg till kunskap och färdigheter. För vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt.

Välkommen till vårt digitala öppet hus
Du deltar genom att titta på de tre filmerna nedan.

Du kan även se dem härifrån.

Starkt samarbete med branschen
Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten och bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. På så sätt får du de färdigheter som efterfrågas, samtidigt som du får insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer att ha nytta av hela livet. I våra utbildningar kan du välja att lägga till olika certifikat till din examen. Certifikaten är välkända i branschen och ökar dina möjligheter att få arbete. Inom häst så samarbetar vi med, Timrå Hästsportförening, Bergsåkers Travet och Hästkliniken i Bergsåker.

Vi finns på Kyrkogatan 3 nära centralstationen och här får du en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Vill du plugga vidare eller jobba direkt? Valet är ditt!

Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå. Vi erbjuder alla våra elever möjlighet till högskolebehörighet ifall du vill läsa vidare på högskola eller universitet.