Örebro

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Skolans utbildningar

Välkommen till Realgymnasiet i Örebro!

Äntligen har turen kommit till Örebro. I augusti 2020 startar vi upp i Örebro och kommer erbjuda utbildningarna Djurvård, Häst, Hund och ProMeister Fordon.

Bredden på våra utbildningar och helt nya specialanpassade och moderna lokaler gör att många intressen samlas under samma tak. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats flera dagar i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen. Du får en utbildning som grundar sig i verkligheten och innehållet bygger på önskemålen ifrån branscherna och de uttalade behoven den svenska arbetsmarknaden har. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå. Vi är väldigt stolta över att våra elever efter studenten har högre sysselsättningsgrad än genomsnittet i Sverige.

I Örebro kommer vi att samarbeta med de bästa i regionen.

Till dig som är studie- och yrkesvägledare och vill att vi kommer till er skola och berättar mer, eller om du har några frågor, kontakta oss!