Örebro

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Realgymnasiet i Örebro

Realgymnasiet i Örebro startade höstterminen 2020 och på skolan finns programfördjupningarna Hästhållning Trav, Hästhållning Ridning, Hund, Sällskapsdjur & Djursjukvård samt ProMeister Fordon. Hos oss står ditt intresse i fokus och du kommer ha delar av dina studier hos våra samarbetspartner. Detta är för att du ska få möjlighet att lära ute i verkligheten.

Bredden på våra utbildningar och helt nya specialanpassade och moderna lokaler på Aspholmsvägen 4, gör att många intressen samlas under samma tak. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats flera dagar i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

I Örebro samarbetar vi med de bästa i regionen.Inför skolstart 2021:

Börjar du hos oss i höst? Du som är antagen får besked via Dexter 1/7. Några dagar senare kommer du att få ett brev hem med en hel del information och några dokument som du ska fylla i.  Har du valt en annan skola men vill byta till oss? Ta då direktkontakt med Gymnasieantagningen så snart som möjligt så hamnar du långt fram på listan när reservantagningen påbörjas i början på augusti. Skicka även ett mail till orebro@realgymnasiet.se 

Varmt Välkommen till Realgymnasiet i ÖrebroUndrar du hur schemat ser ut? Klicka här och välj skola, klass och vecka.


Nu kan du plugga NV eller Sam behörighet tillsammans med ditt intresse.

NV spåret ger dig samma behörighet som det Naturvetenskapliga programmet och Sam som det Samhällsvetenskapliga.