Växjö

Öppna videospelaren

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Växjö!

Det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. På Realgymnasiet i Växjö kan du inom Naturbruksprogrammet läsa Sällskapsdjur & Djursjukvård, Hund, Ridning och Naturturism.

Realgymnasiet i Växjö startade hösten 2021. Vi finns för dig som vill utbilda dig inom ditt personliga intresse och ha möjlighet att omvandla det till en framtida yrkeskarriär. Här får du lära tillsammans med andra som delar dina intressen – klasskompisar, lärare och yrkesaktiva. Du kan välja att jobba direkt efter studierna eller studera vidare.

Yrkesexamen och högskolebehörighet!

Hos oss får du en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå. Vi erbjuder alla våra elever möjlighet till högskolebehörighet ifall du vill läsa vidare på högskola eller universitet.

Välkommen att titta närmare på oss

Vi har bra lärare. Vi är delaktiga i hur vi vill jobba med våra studier. Vi ges frihet under ansvar.

Elev på Realgymnasiet i Växjö

Håll dig uppdaterad