Växjö

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Skolans utbildningar

Välkommen till Realgymnasiet i Växjö!

Äntligen har turen kommit till Växjö. Vi startar upp hösten 2021 och kommer erbjuda inriktningar inom Naturbruksprogrammet vilka är Djurvård, Hästhållning och Naturturism. Inom dessa kan eleven fördjupa sig inom Hund, Sällskapsdjur & Djursjukvård, Ridning, Natur & Äventyr.

Rebecka Everland, SYV och Kommunikatör på Realgymnasiet Växjö berättar om nya skolan och de utbildningar vi kommer att erbjuda här!

Har du läst Nyheten om var vår fina skola kommer att ligga och vem som blir rektor på skolan?

Läs här: Nyheter

Våra utbildningar i Växjö

Alla våra utbildningar ger högskolebehörighet med möjlighet till utökad behörighet inom Samhäll och Naturvetenskap. De genomförs dessutom i nära samarbete med branschen vilket ger eleven goda förutsättningar till anställning efter examen eftersom de får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas.

Titta på vår lokalfilm för att få en känsla av hur skolan kommer att se ut!