Linköping

Öppna videospelaren

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Linköping!

Realgymnasiet är en del av verkligheten. Våra elever ska lära sig det som branschen efterfrågar med ett arbetssätt som liknar näringslivets.

Vi erbjuder en utbildning där ämnesintegration och arbete i projekt bildar basen. Detta, tillsammans med ett branschnära samarbete, ger de bästa förutsättningarna för våra elevers lärande och leder till framgång efter avslutad utbildning. Vi använder också det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. För att du ska få de allra bästa förutsättningarna efter gymnasiet bygger våra utbildningar på verkliga behov i svenska tillväxtbranscher samtidigt som du som elev skapar ett riktigt bra kontaktnät för framtiden.  

Vill du plugga vidare eller jobba direkt? Valet är ditt! Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå. Vi erbjuder alla våra elever möjlighet till högskolebehörighet ifall du vill läsa vidare på högskola eller universitet.

Välkommen att titta närmare på oss!

Vad är det bästa med skolan?

Bra sammanhållning, fina och fräscha lokaler, bra lärare och mentorer. Och att man kan kombinera sitt intresse med studier. Så svarar våra elever när vi frågar dem.