Kommande aktiviteter i Eskilstuna

Vill du under en dag testa på någon av våra programfördjupningar? Då är du välkommen på en prova på dag! Gör en intresseanmälan via vår hemsida här så kontaktar vi dig och berättar mer om upplägget och bokar in en dag som passar. Vi bjuder på mat. Välkommen att höra av dig!

Plats Realgymnasiet i Eskilstuna Tid 1 september 2022 10:00 - 31 maj 2023 10:00

Välkommen på Öppet hus på Realgymnasiet i Eskilstuna 26 januari kl 17-19.
Våra elever och lärare visar runt och berättar om hur det är att gå på skolan.
Passa på att ställa alla dina frågor till oss.
Välkommen!

Kom ihåg att anmäla ert intresse här.

Plats:
Gamla Tullgatan 2A, 632 20 Eskilstuna

Plats Realgymnasiet i Eskilstuna Tid 26 januari 2023 17:00 - 26 januari 2023 19:00

Har du anmält intresse hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som anmäler sitt intresse. Det gäller inbjudningar till bl.a. att ”Prova på-dagar”, öppet hus mm.

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos ossutan är till för information endast.

Har du frågor om vår skola - kontakta gärna vår kommunikatör Rami Hoseyni: 072-178 73 37, rami.hoseyni@realgymnasiet.se

Vi finns även på Google street view. Gå en rundvandring i våra lokaler, helt själv, helt digitalt.

Hur ser våra lokaler ut?

Speciallärare och EHT

Hur ser djurrummet ut?