Kommande aktiviteter

Vi kommer istället för ett öppet hus att göra personliga rundvandringar där en familj kan boka in sig i ca en timme för att få en guidad tur i våra lokaler samt ställa frågor direkt till vår kommunikatör. Gör en intresseanmälan, eller kontakta Rami på 072-178 73 37.

Plats Realgymnasiet i Eskilstuna Tid 2 januari 2022 08:00 - 1 juni 2022 16:00

Vill du under en dag testa på någon av våra programfördjupningar? Då är du välkommen på en prova på dag! Gör en intresseanmälan via vår hemsida här så kontaktar vi dig och berättar mer om upplägget och bokar in en dag som passar. Vi bjuder på mat. Välkommen att höra av dig!

Plats Realgymnasiet i Eskilstuna Tid 10 januari 2022 10:00 - 30 maj 2022 10:00

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att ”Skugga en elev”, öppet hus mm.

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Har du frågor om vår skola - kontakta gärna vår kommunikatör Rami Hoseyni: 072-178 73 37, rami.hoseyni@realgymnasiet.se

Vi finns även på Google street view. Gå en rundvandring i våra lokaler, helt själv, helt digitalt.

Hur ser våra lokaler ut?

Speciallärare och EHT

Hur ser djurrummet ut?