Håll dig uppdaterad!

I år sker Gymnasiemässan i digital form. Exakt utformning är inte klart ännu, men en sak är klart och det är att ni kan besöka oss där. På mässan kan ni komma i kontakt med våra elever och lärare, samt se vårt utbud av utbildningar som får fler sökare varje år.

Plats https://www.gymnasiemassan.nu/ Tid 19 november 2020 08:30 - 21 november 2020 16:00

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka att information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Fyll i din intresseanmälan här.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Har ni frågor kring Öppet hus, våra Prova på-dagar eller annat som berör våra program är ni välkomna att kontakta vår kommunikatör Attis.

Ring, skicka SMS eller maila: Ata-Han ”Attis” Keskiner, 0721-85 39 32, ata-han.keskiner@realgymnasiet.se