Håll dig uppdaterad!

OBS! Detta Öppet hus har pga rådande omständigheter gjorts om till ett digitalt öppet hus.

För er som anmält intresse HÄR kommer ett sms med länk direkt till det öppna huset, 2 dagar innan.

Öppet hus håll med Microsoft appen TEAMS. Om ni ansluter via telefon kommer ni att behöva ladda ner appen, men inget konto behövs.

HÅLLTIDER:

12.00 Välkommen till Realgymnasiet

12.15 Rektor Eva och vår pedagogiska framgång

12.25 Mentorskapet och Elevhälsan

12.40 Frågestund

13.00  VIDARE TILL VARJE PROGRAMINRIKTNINGAR

13.00 - 14.00PROGRAMSPECIFIK INFORMATION OCH FRÅGESTUNDER.

För er som anmält intresse HÄR kommer ett sms med länk direkt till det öppna huset.

VÄLKOMNA!

Plats Trekantsvägen 3, 117 43 Stockholm (via Teams) Tid 30 januari 2021 12:00 - 30 januari 2021 14:00

Vi hoppas på att kunna ha vårt första fysiska öppna hus för det här läsåret och vill starta 2021 med nya goda människor och nya intryck. På öppet hus hos oss träffar du rektor, mentor, lärare och inte minst våra fantastiska elever som sprider glädje i våra korridorer varje dag. Elevkåren och elevrådet finns även de på plats så att ni får svar på allt från lärandet till det sociala. på skolan. Mer info kommer under januari.

Plats Trekantsvägen 3, 117 43 Stockholm Tid 3 februari 2021 18:00 - 3 februari 2021 20:00

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka att information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Fyll i din intresseanmälan här.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Har ni frågor kring Öppet hus, våra Prova på-dagar eller annat som berör våra program är ni välkomna att kontakta vår kommunikatör Attis.

Ring, skicka SMS eller maila: Ata-Han ”Attis” Keskiner, 0721-85 39 32, ata-han.keskiner@realgymnasiet.se