Håll dig uppdaterad!

* Vi hoppas på att kunna utföra ett fysiskt öppet hus, men ställer om till digitalt om restriktionerna inte tillåter oss att ha ett anpassat fysiskt öppet hus.
* Valets sista öppna hus.

Välkommen på Realgymnasiets sista öppna hus för Gymnasievalet 2021!

Oavsett hur det blir, kommer ni få möjlighet att se våra lokaler, träffa elever, lärare, lednings- och elevhälsopersonal.
Ni kommer att få flera möjligheter att ställa frågor direkt till eleverna och personalen.

Välkomna!

Plats Trekantsvägen 3, Liljeholmen (Microsoft TEAMS om det blir digitalt) Tid 3 maj 2021 17:00 - 3 maj 2021 19:00

Testa höghöjdsbana och avsluta med en härlig grillning med sjöutsikt. Vi bjuder på käket också såklart. Med Natur & Äventyr är hela naturen ditt klassrum, där alpint och äventyrs- och naturturism är en del av schemat. Välkommen!

Plats Äventyrsbanan Stockholm/Hellasgården Tid 5 maj 2021 15:00 - 5 maj 2021 19:00

Besök vårt djurrum och träffa djuren. Var med om en hälsokontroll av djuren och ta del av allt som ingår i utbildningen. Vi har utlands-praktik och fantastiska samarbeten med kliniker och djurparker. Vi bjuder på fika. Välkommen på en dag med djuren!

Plats Trekantsvägen 3, Liljeholmen Tid 5 maj 2021 16:00 - 5 maj 2021 18:30

En kväll med stil, mode och makeup, samt härliga giveaways. Vi har även två nya lärlingsutbildningar som öppnar upp för helt nya möjligheter i branschen. Lärling från år 1 är med Art of makeup school där er vardag blir film-, TV-inspelningar, samt show och event vid varje tillfälle. Lärling från år 3 är på stora Åhléns City där ni nischas till försäljningsdelen av branschen. Välkommen in !

Plats Trekantsvägen 3, Liljeholmen Tid 6 maj 2021 16:30 - 6 maj 2021 18:30
Få en titt i hur du vårdar, sköter, tränar och hanterar hundar på rätt sätt. Se på elevernas uppvisning med hundarna och få en härlig fika och eftermiddag i parken. Med utbildningen Hund blir du djurvårdare nivå 2 men med en extra kunskapsbank på hundar. Vi hoppas på fint väder och flyttar allt inomhus om vädret inte är bra nog. Välkommen! Plats Trekantsparken Liljeholmen, samling vid röda ramarna. Tid 6 maj 2021 16:30 - 6 maj 2021 18:30

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka att information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Fyll i din intresseanmälan här.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Har ni frågor kring Öppet hus, våra Prova på-dagar eller annat som berör våra program är ni välkomna att kontakta vår kommunikatör Attis.

Ring, skicka SMS eller maila: Ata-Han ”Attis” Keskiner, 0721-85 39 32, ata-han.keskiner@realgymnasiet.se