Kommande aktiviteter

Kontakta vår kommunikatör Mirja om vill komma på ett besök eller om du har frågor

Plats Realgymnasiet i Karlstad Tid 28 mars 2022 09:00 - 12 maj 2022 09:00

Välkommen till oss på Öppet hus!

Är du intresserad av att studera på Realgymnasiet i Karlstad och vill träffa våra lärare och elever? Under dagen kommer du också få träffa mentorer, SYV och specialpedagog.

Kontakta vår kommunikatör Mirja om du har frågor

Missa inte våra andra aktiviteter - fyll i formuläret så återkommer vi.
Ange i övrig information/kommentar vilket event som passar dig bäst så kontaktar vi dig för att boka en tid.

Plats Drottninggatan 21 Tid 2 april 2022 10:00 - 2 april 2022 14:00
Plats Instagram Tid 4 april 2022 09:00 - 4 april 2022 18:00

Följ med eleverna under en dag. - Vilken programfördjupning intresserar dig?
Hjälp till i djurrummet? - Sällskapsdjur & djursjukvård
En dag i stallet? - Ridning
Ledarskap? - Naturturism

Kom ihåg att prata med er SYV på er skola.

Kontakta vår kommunikatör Mirja, så guidar hon dig till rätt val av aktivitet

Missa inte våra andra aktiviteter - fyll i formuläret så återkommer vi.

Plats Drottninggatan 21 652 25 Karlstad Tid 11 april 2022 09:00 - 14 april 2022 15:00

Kom till Färjestadstravet och lär dig hur du kan utbilda dig inom travsportens spännande värld.

Anmälan krävs och skickas till mirja.olsen@realgymnasiet.se

Missa inte våra andra aktiviteter - fyll i formuläret så återkommer vi.

Plats Norra Infarten 78, 654 65 Karlstad Tid 11 april 2022 17:00 - 11 april 2022 19:00

Gillar du äventyr och känner att du är en ledare? Då passar naturturism dig!

Varmt välkommen till vår prova-på aktivitet den 12 april kl 17:00-19:00
Vi möts vid KMTI i Karlstad och tar oss vidare med MTB (mountainbike)

Ni kommer att få delta i en rolig cykel-aktivitet med oss i Stigutbildarna MTB! Vi börjar med att träna på några grundläggande moment för att kunna cykla MTB på stigar i skogen och sedan ger vi oss ut på en gemensam stigrunda.

Vi passerar olika utmaningar där vi stannar och tränar på hur man ska ta sig an naturliga hinder. Efteråt bjuder vi på fika och Realgymnasiet berättar lite om skolan och utbildningen. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att cykla MTB för att delta.

VIKTIGT
När du anmäler dig skriv om du tar med en egen MTB eller om du behöver låna en cykel.

Anmälan är ett måste, kontakta vår kommunikatör för att boka din plats
mirja.olsen@realgymnasiet.se

Plats Säterivägen 6, 653 41 Karlstad Tid 12 april 2022 17:00 - 12 april 2022 19:00

Ställ dina frågor om just den utbildningen som intresserar dig. :)

Plats Realgymnasiet på Instagram Tid 21 april 2022 08:21 - 21 april 2022 14:21

Lärarna och eleverna från utbildningen Sällskapsdjur & Djursjukvård vill bjuda in dig till en prova-på dag hos oss.
Du kommer får testa på olika moment från utbildningen i vår djuravdelning.

Anmälan krävs senast den 25 april och skickas till mirja.olsen@realgymnasiet.se

Plats Drottninggatan 21 Tid 26 april 2022 17:00 - 26 april 2022 19:00

På tisdag den 26:e april har vi en prova på Hund från 17-19.

Du kommer att träffa vår nya hundlärare Anita Axelsson och hennes hundar, Anton, Busy, Emmi och Nancy. Anita kommer att prata lite om hundträning och visa tricks.
Några kommer också att få låna Anitas hundar och utmana vår rektor Roger och hans hund Douglas i en liten hinderbana.

Vi kommer också att titta på våra lokaler och det finns möjlighet att ställa frågor både om hundar och våra utbildningar. Några av eleverna som har valt hund kommer också att vara med och berätta hur det är att gå på skolan.

Och vi bjuder på gofika!

Hjärtligt välkommen på Prova På Hund den 26:e april!

Anmälan krävs senast den 25 april och skickas till mirja.olsen@realgymnasiet.se

Plats Tid 26 april 2022 17:00 - 26 april 2022 19:00

Välkommen att prova på hur det är att plugga ridning.

Vi bjuder på fika och självklart får du rida.

Anmälan krävs och skickas till mirja.olsen@realgymnasiet.se

Plats Bråtebäcken Tid 4 maj 2022 16:30 - 4 maj 2022 18:30

Nu när det är dags för ditt gymnasieval och omval, kan det komma upp en hel del frågor och funderingar. Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut och det är det.

Mitt namn är Mirja och jag arbetar på Realgymnasiet för att hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig.

Ta kontakt med mig så hjälper jag dig med just ditt gymnasieval!

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss? Vi kommer skicka personliga inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova på-dagar och öppet hus

Här är länken

Mirja Olsen