Kommande aktiviteter i Karlstad

Missade du våra prova-på dagar och Öppna Hus?

Missade du våra aktiviteter men skulle vilja besöka oss? Det är lugnt, du är varmt välkommen att besöka oss ändå! Vill du komma och besöka skolan, se våra lokaler, vara med i undervisningen eller bara säga hej? Kontakta vår kommunikatör så ordnar vi det!

Vår kommunikatör heter Anita Axelsson och här nedan hittar du hennes kontaktuppgifter

Anita Axelsson
Mobilnr: 073-094 56 01
Mail: anita.axelsson@realgymnasiet.se

Messa, ring eller maila dina funderingar.

Under våren kommer vi att erbjuda fler prova på aktiviteter och öppna hus så håll utkik här, datum kommer att publiceras inom kort.

Missa ingenting!

Vill du få inbjudan till prova-på dagar och öppna hus? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig. Här är länken

Plats Tid 20 januari 2024 08:00 - 8 mars 2024 16:30

Häng med till Hovfjället på en skiddag

Ska du söka till gymnasiet i höst och drömmer om att jobba med naturupplevelser och äventyr, eller vill du helt enkelt ha tre fartfyllda år på gymnasiet innan du börjar jobba eller studerar vidare på universitetet?

Häng då med vår skola på en prova-på dag för Naturturism!⛷

Var: Hovfjället
När: 8 mars kl 08.00-16.30
Transport: Vi åker buss
Anmälan: Vi behöver din anmälan senast 1/3

Prova-på dagen är kostnadsfri och skolan står för liftkort, lunch och hyra av utrustning för dig som behöver.

Anmäl dig via sms till 073-094 50 18 och ange namn, mobilnummer och om du vill att vi ska boka skidutrustning till dig eller inte.

Prova-på dagen är ett exempel på hur en idrottsdag för naturturismeleverna kan se ut. Under dagen kommer du att träffa elever som läser inriktningen Naturturism. Dom berättar om hur det är att gå på Realgymnasiet och hur det är att läsa naturturism.

Du får också möjlighet att ställa frågor både om skolan och naturturism. Du kommer även att träffa våra lärare Camilla och Johan.

Plats Hovfjället Tid 8 mars 2024 08:00 - 8 mars 2024 16:30

När det är dags för ditt gymnasieval och kanske omval, så kan det komma upp en hel del frågor och funderingar. Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut och det är det.

Kontakta oss gärna oss gärna så hjälper vi dig med om Realgymnasiet är det rätta valet för dig.

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss? Vi kommer skicka personliga inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan. Du kommer att få inbjudningar till:

• Öppet hus
• Prova-på-aktiviteter
• Möjlighet att skugga en elev

Lämna intresseanmälan

Anita Axelsson, Kommunikatör och Yrkeslärare, Hund
anita.axelsson@realgymnasiet.se

SYV
Du kan också kontakta Sari som är vår SYV om du har frågor och vill diskutera mera. Sari når du på:
Sari Jumell, SYV och administratör
sari.jumell@realgymnasiet.se