Kommande aktiviteter i Karlstad

Varmt välkommen att träffa oss på gymnasiemässan på CCC i Karlstad den 18 oktober!

Träffa elever och lärare och se hur det är att studera hos oss! På dagen kommer du tillsammans med din klass och på kvällen, från 17:00, kommer elever och vårdnadshavare tillsammans.

Plats Carlstad conferens center Tid 18 oktober 2022 08:30 - 18 oktober 2022 19:30

Är du intresserad av att studera på Realgymnasiet i Karlstad och vill träffa våra lärare och elever? Vill du veta mer om våra utbildningar och hur det är att studera hos oss?

Då är du hjärtligt välkommen på Öppet hus och träffa våra elever och lärare. Vi kommer att visa dig runt på skolan och berätta allt du behöver veta om våra utbildningar. Du kommer att få kika in i vårt djurrum och träffa hundlärarens hundar. Du får också träffa vår rektor Roger och ha möjlighet att ställa frågor under det öppna huset.

Gör det roligt - lär på riktigt!

Plats Realgymnasiet Karlstad, Drottninggatan 21 Tid 22 oktober 2022 10:00 - 22 september 2022 14:00

Gör det roligt - lär på riktigt!

Plats Realgymnasiet Karlstad, Drottninggatan 21 Tid 26 oktober 2022 17:00 - 26 oktober 2022 19:00

Här har vi samlat våra Prova på tillfällen för samtliga utbildningar.

Under Prova-på kommer du som elev att få möjlighet att prova på någon av våra inriktningar. Elever och lärare kommer att finnas på plats och berätta och svara på frågor. Vi kommer att titta på scheman och vilka olika val du kan göra.

Och vi bjuder självklart på fika!

Trav
28/11 kl 17.00-19.00

Plats: Färjestads Travbana

Naturturism
29/11 kl 17.00-19.00

Plats: Meddelas senare

Sällskapsdjur & Djursjukvård samt Hund
1/12 kl 17.00-19.00
5/12 kl 17.00-19.00

Plats: Realgymnasiet Karlstad, Drottninggatan 21

Ridning
6/12 kl 17.00-19.00

Plats: Färjestads Ridklubb

Här kan du anmäla till Prova på
Om du har svårt att välja så är du välkommen på flera prova-på!

Gör det roligt - lär på riktigt!

Plats Realgymnasiet Karlstad, Drottninggatan 21 Tid 28 november 2022 17:00 - 6 december 2022 19:00

Gör det roligt - lär på riktigt!

Plats Realgymnasiet Karlstad, Drottninggatan 21 Tid 7 januari 2023 17:00 - 7 januari 2023 19:00

Gör det roligt - lär på riktigt!

Plats Realgymnasiet Karlstad, Drottninggatan 21 Tid 21 januari 2023 10:00 - 21 januari 2023 14:00

Välkommen att "skugga en elev". Under din skuggningsdag kommer du att hänga med en elev under en dag. Du kommer att få en fin inblick är hur det är att gå på skolan. Du är med på alla lektioner och äter lunch på Hotell Plaza där vi äter vår skollunch. Vi har möjlighet att ta emot 2 elever varje dag.

Här kan du anmäla dig till skugga en elev

Gör det roligt - lär på riktigt!

Plats Realgymnasiet Karlstad, Drottninggatan 21 Tid 23 januari 2023 08:00 - 27 januari 2023 17:00

Nu när det är dags för ditt gymnasieval och omval, kan det komma upp en hel del frågor och funderingar. Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut och det är det.

Mitt namn är Anita och jag arbetar på Realgymnasiet för att tillsammans med elever och kollegor på skolan hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig. Förutom att jag jobbar som kommunikatör så är jag också hundlärare på skolan.

Ta kontakt med mig så hjälper jag dig med just ditt gymnasieval!

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss? Vi kommer skicka personliga inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan. Du kommer att få inbjudningar till:

• Öppet hus
• Prova-på-aktiviteter
• Möjlighet att skugga en elev

Här är länken

Anita Axelsson