Våra samarbetspartners

På Realgymnasiet i Sundbyberg arbetar vi tillsammans med seriösa och väletablerade partner som stärker kvaliteten på våra utbildningar och ger värdefull kunskap till våra elever. Skolans ambition är att när eleverna slutar hos oss ska de vara anställningsbara och attraktiva i arbetsmarknaden.

Intervjugaranti

Flera av våra partners garanterar eleverna en anställningsintervju. Under lektionstid får du som elev träna på att bli intervjuad i jobbsammanhang vilket underlättar inför framtida jobbintervjuer.

Utbildningen Ridning

Överby hästsportförening

Överby Hästsportförening, ÖHF, är en ideell förening som har varit verksam sedan 1992. Vi har idag ca 550 medlemmar i alla åldrar.

Vi är anslutna till Svenska Ridsportförbundet (SRF) via Stockholms Läns Ridsportförbund. Föreningen är även medlem i Ridskolornas Riksorganisation (RRO).Utbildningen Sällskapsdjur och Djursjukvård

Skansen 

Vi arbetar med utbildning, artbevarande och forskning om de djur som finns på Skansen. Djurparkens främsta syfte är att sprida kunskap om djur, natur och hållbarhet till våra gäster, varje dag.

Bögs gård

Bögs gård är en bondgård, och visningsgård, som ligger i ett historiskt odlingslandskap på Järvafältet i Sollentuna kommun utanför Stockholm. Bögsgård fungerar som visningsgård året runt dit skolklasser och förskolegrupper får komma och lära sig mer om djur och jordbruk. 

Kallhäll 4H-gård

Kallhälls 4H-gård är en ideell förening som sköts av anställd personal, en styrelse & av alla aktiva medlemmar. Gården drivs på uppdrag av Järfälla kommun.Utbildningen Hund

Solna-Sundbyberg brukshundklubb

So-Su BK är en av Stockholms mest centrala klubbar, belägen på gränsen mellan Solna och Sundbyberg i ett fantastiskt grönområde i Ursvik, södra delen av Järvafältet. Vi är en aktiv klubb som naturligtvis är aktiva inom bruksgrenarna, bl.a. spår och sök  men vi erbjuder allt i från allmänlydnad till nosework, rally, tävlingslydnad, agility och allt där emellan.Utbildningen Naturturism

Swedish Nature Tours Guide 

True Nature Sweden grundades 2016 för att sprida kärleken till äventyret, den svenska kulturen och vildmarken. Vi är ett företag som strävar efter att väcka äventyraren i dig och vidga dina vyer genom att erbjuda unika upplevelser och oförglömliga minnen i naturen.