Här kan du läsa mer om skolans spännande aktiviteter i höst!

Välkommen att fira att vår nya fina skola äntligen öppnat! Kom och träffa lärare, elever, rektor och djur, se våra lokaler och fira tillsammans med oss!

Drop-in mellan 15.00 - 19.00

Ingen föranmälan krävs.

Plats Realgymnasiet Borlänge Tid 6 oktober 2021 15:00 - 6 oktober 2021 19:00

Är du intresserad av hur det är att gå på vår skola, träffa elever och personal och kanske titta närmare på någon av våra programfördjupningar? I sådana fall är du varmt välkommen att besöka oss på vårt öppet hus!

Anmäl dig genom att klicka här och lämna en intresseanmälan.

Plats Realgymnasiet Borlänge Tid 17 november 2021 15:00 - 17 november 2021 19:00

Följ med våra elever och lärare under en dag och upplev hur det är att studera hos oss. Våra olika program Naturturism, Ridning, Trav, Hund och Sällskapsdjur & Djursjukvård kommer ha olika dagar under denna vecka. Lämna gärna en intresseanmälan så kommer vi kontakta dig med mer information!

Våra roliga prova på dagar:

Naturturism 23 november
Följ med våra elever och lärare på en av alla spännande natur- och äventyrsaktiviteter som vi på Naturturism genomför i vår skolvardag.

Hund 23 november

Känn på hur det är att arbeta med människans bästa vän och se hur du kan lära dig att sköta och vårda hundar hos oss på Realgymnasiet.

Trav 24 november
Kom och lär dig hur du kan utbilda dig inom travsportens spännande värld.

Sällskapsdjur & Djursjukvård 25 november
Följ med på en rundvandring, besök djurrummet och träffa lärare och träffa elever från vår programfördjupning Sällskapsdjur & Djursjukvård.

Ridning 25 november
Besök stallet på Falu ridklubb och testa på hur det är att studera ridning tillsammans med våra duktiga lärare och hästar.

Plats Tid 23 november 2021 08:30 - 26 november 2021 15:00

Vill du få information om vad som händer hos oss?

Fyll gärna i en intressen anmälan, då kommer skicka information och inbjudningar via sms till dig. Det gäller inbjudningar till olika aktiviteter som är på skolan tex öppet hus, prova-på dagar mm.

Anmäl ditt intresse här

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Har du frågor om vår skola - kontakta gärna vår kommunikatör Jonas Apelman: jonas.apelman@realgymnasiet.se

Följ oss gärna på Facebook och Instagram