Kommande aktiviteter


Infokväll – Tema Framtiden 

Vi vill ha ett tydligt tema för den här infokvällen och temat är Framtiden. Vårt fokus kommer vara vad som sker efter studenten – Vilka jobb finns eller vad kan man studera efter gymnasiet? Naturligtvis berättar vi även om våra utbildningar och hur det är att gå på Realgymnasiet.

Du som går i åk 8 & 9 samt vårdnadshavare hjärtligt välkomna till en informationskväll.


Tid: Måndag den 24 april kl.18:00 till 20:00
Plats: Billingecenter. Alphyddevägen 1 – Skövde. Klicka här för karta och vägbeskrivning


Under kvällen kommer vi berätta mer om uppstarten av Realgymnasiet i Skövde och om våra utbildningar. Vi ser fram emot att träffa dig! Vi bjuder på fika. Mer info om kvällen hittar du härKlicka på länken och fyll i formulären för att få inbjudan till informationskvällen. Här är länkenPlats Träningskonsulten, Alphyddevägen 1 – Skövde Tid 24 april 2023 18:00 - 24 april 2023 20:00


Vad roligt att du är intresserad av att besöka oss på en prova-på-dag! 

Att vara med på en prova-på dag är ett bra sätt att lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av och känna hur det känns att vara elev hos oss.


Tid och plats
Tid: Vi planerar ha våra prova-på dagar mellan den 30 april till den 4maj.
Plats: Vi kommer vara hos våra samarbetspartners i Skövde. Vi informerar alltid adressen och vägbeskrivning till alla våra aktiviteter.  .Vill du få inbjudan till Prova på dagen? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig. Här är länken
Plats Tid 29 april 2023 10:00 - 7 maj 2023 12:00

Kom och prova-på utbildningen RidningVill du veta allt om utbildningen Ridning? Välkommen till oss på Jutagården, vi kommer berätta allt om Realgymnasiet och utbildningen Ridning. Du kommer även få testa på att rida den här dagen. 

Vi inleder dagen med en clinic där vi pratar om undervisningen hos oss, vårt tänk gällande ridning och ridutbildning. under dagen vill vi synliggöra vår undervisning och målsättning med den, visa våra hästar och vårt system och tillvägagångssätt för att nå dit.

Vi börjar kl 10:00 med en clinic och avslutar dagen med ridning från kl. 11:00 till kl. 13:00. Ta med ridkläder och hjälm, Vi bjuder på fika och självklart har du möjlighet att ställa frågor.


När: Söndag den 30 april, kl. 10:00 - 13:00
Var: Samling vid Jutagården Ridskola. Klicka här för karta och vägbeskrivning


Anmälan 
Anmäl dig genom att skicka ett SMS till Wiggo, hans mobilnummer är 0766274376. Skriv ditt namn och vilken utbildning du vill prova på, t.ex. "Erik Axelsson vill prova på utbildningen Ridning"Vill du få inbjudan till Prova på dagen? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig. Här är länken


Plats Jutagården Ridskola Tid 30 april 2023 10:00 - 30 april 2023 13:00

Kom och prova-på utbildningarna Hund och Sällskapsdjur & DjursjukvårdVi kommer vara på Aspö gård, där kommer vi få vara med på en guidad tur bland gårdens djur och få veta hur de sköts och hur en djurskötare jobbar med djuren under säsongen. I gula villan kommer vi ha en föreläsning som heter "Från nos till svans"  Föreläsningen kommer handla om hundar.

 Vi bjuder på fika, under fikat svarar vi på frågor om skolan, kurser och allt du undrar över. 

 

När: Onsdag den 3 maj, kl. 16:30 - 18:00
Var: Samling Aspö gård, Södra Aspövägen 27. klicka här för karta och vägbeskrivning


Anmälan 
Anmäl dig genom att skicka ett SMS till Wiggo, hans mobilnummer är 0766274376. Skriv ditt namn och vilken utbildning du vill prova på, t.ex. "Erik Axelsson vill prova på utbildningen Sällskapsdjur & Djursjukvård"Vill du få inbjudan till Prova på dagen? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig. Här är länkenPlats Aspö gård Tid 3 maj 2023 16:30 - 3 maj 2023 18:00

Kom och prova-på utbildningen NaturturismVi börjar prova-på dagen hos, våra partners, Upzone Äventyrspark i Skövde. Där kommer du få testa deras banor samt få en inblick om hur det är att arbeta på Upzone. 

När vi är klara med Upzone är det dags att testa att cykla MTB, vi kommer cykla en runda som är anpassad för alla nivåer och där kommer ni få höra hur man kan arbeta som MTB guide. 

Efter cyklingen lagar vi vår mat över en öppen eld och pratar mer om skolan och utbildningen Naturturism.


När: Torsdag den 4 maj, kl. 16:30 - 19:00
Var: Samling vid Upzone. Adressen är Hålsdammen. Klicka här för karta och vägbeskrivning


Anmälan 
Anmäl dig genom att skicka ett SMS till Wiggo, hans mobilnummer är 0766274376. Skriv ditt namn och vilken utbildning du vill prova på, t.ex. "Erik Axelsson vill prova på utbildningen Naturturism"Vill du få inbjudan till Prova på dagen? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig. Här är länkenPlats Upzone Äventyrspark i Skövde Tid 4 maj 2023 16:30 - 4 maj 2023 19:00


Kul att du är intresserad av Realgymnasiet och våra utbildningar.

Mitt namn är Wilfredo men kallas för Wiggo och jag arbetar på Realgymnasiet med att hjälpa eleverna som är intresserade av våra utbildningar.

Finns det något jag kan hjälpa dig med? Du eller din vårdnadshavare får gärna kontakta mig med frågor eller funderingar, ring eller messa.

Information och en personlig inbjudan

Vill du få mer information och en personlig inbjudan till våra aktiviteter som informationskvällar, prova-på dagar med mera? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig. Här är länken

Wilfredo Vigorena
0766-27 43 76
wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se