Kommande aktiviteter

Varmt välkommen att besöka vår skola på ett öppet hus. Du får träffa våra profillärare och få information vad de olika inriktningarna, se våra fina lokaler och kanske du vill besöka alla våra djur som bor på vår skola. Vi bjuder självklart på gott fika!

Anmälan till maria.emanuelz@realgymnasiet.se

Plats Kyrkogatan 3, 3 tr Tid 15 januari 2020 17:00 - 15 januari 2020 19:00
Prova på våra inriktningar, häst, hund, djurvård, trav och natur och äventyr. Följ med på en profildag då du får prova på hur en dag kan se ut i respektive inriktning. Anmälan och frågor till maria.emanuelz@realgymnasiet.se Varmt välkommen! Plats Kyrkogatan 3 Tid 20 januari 2020 08:30 - 20 januari 2020 14:00

Elev för en dag

Du kan när som helst ta ledigt från din skola och komma och vara elev för en dag hos oss. Följ med hästeleverna till stallet, hundeleverna till brukshundsklubben, var med djureleverna i djurrummet eller följ med äventyrseleverna ut i skog och mark.

Låter det lockande?

Välkommen att maila maria.emanuelz@realgymnasiet.se för intresse så hittar vi en dag som passar just dig!