Kommande aktiviteter

Prova på våra inriktningar, häst, hund, djurvård, trav och natur och äventyr. Följ med på en profildag då du får prova på hur en dag kan se ut i respektive inriktning. Anmälan och frågor till maria.emanuelz@realgymnasiet.se Varmt välkommen!

Plats Tid 10 februari 2020 08:30 - 10 februari 2020 14:00

Prova på våra inriktningar, häst, hund, djurvård, trav och natur och äventyr. Följ med på en profildag då du får vara med på en profildag och se hur det kan vara att studera hos oss. Anmälan och frågor till maria.emanuelz@realgymnasiet.se Varmt välkommen!

Plats Tid 10 februari 2020 08:30 - 10 februari 2020 14:00

Prova på vår inriktning Natur och Äventyr. Denna gång blir det iskunskap och sedan avslutas dagen med att de som önskar att bada isvak. Följ med på en profildag och se hur det kan vara att studera hos oss. Visste du att du får högskolekompetens samtidigt som du får möjlighet att göra din utbildningstid riktigt rolig!

Anmälan och frågor till maria.emanuelz@realgymansiet.se

Varmt välkommen!

Plats Kyrkogatan 3 Tid 10 februari 2020 08:30 - 10 februari 2020 14:00

Välkommen att besöka vår skola på ett öppet hus. Du får träffa våra profillärare och elever för att få information vad de olika inriktningarna innehåller. Besök våra fina lokaler och kanske du vill träffa alla våra djur som bor på vår skola.

Vi bjuder självklart på gott fika!

Anmälan till maria.emanuelz@realgymnasiet.se

Varmt välkommen!

Plats Kyrkogatan 3, 3 tr Tid 22 april 2020 17:00 - 22 april 2020 19:00

Elev för en dag

Du kan när som helst ta ledigt från din skola och komma och vara elev för en dag hos oss. Följ med hästeleverna till stallet, hundeleverna till brukshundsklubben, var med djureleverna i djurrummet eller följ med äventyrseleverna ut i skog och mark.

Låter det lockande?

Välkommen att maila maria.emanuelz@realgymnasiet.se för intresse så hittar vi en dag som passar just dig!