Kommande aktiviteter

Häng med en elev som pluggar på den utbildning du är intresserad av eller vill veta mer om. Följ med på lektioner, både i skolan och ute på profilaktiviteter Anmälan till: sanna.parkhagen@realgymnasiet.se Plats Realgymnasiet Borås Tid 5 december 2019 08:30 - 5 december 2019 12:00

Kom och besök oss på ett Öppet hus, vi kommer visa våra fina lokaler och nya djurrum, du kommer få träffa elever och lärare samt få mer information om våra utbildningar:

- Djurpark

- Djurvård

- Hund

- Häst

- Natur och äventyr

Ni är hjärtligt välkomna att träffa oss och se hur det är att vara elev på Realgymnasiet i Borås!

Plats Realgymnasiet, Viskastrandsgatan 3-5 Tid 16 januari 2020 17:00 - 16 januari 2020 19:00

Prova på Hästutbildningen

Var: samling på Realgymnasiet

Välkomna att hänga med till Borås Fältrittklubb.
Här kommer du få en kortare föreläsning om häst, rundtur i stallet där eleverna har sin apl och testa att rida med på en ridlektion som hästläraren Elin Zachrisson håller i.
Vi bjuder på lunch.
Ta på Ridkläder och Ridskor med klack om ni har eget.
Vi har hjälmar och skyddsvästar.

Anmälan: sanna.parkhagen@realgymnasiet.se
Varma kläder efter väder vi är utomhus/inomhus.

Plats Realgymnasiet Borås Tid 20 januari 2020 08:30 - 20 januari 2020 12:00

Prova på Hundutbildningen

Var: Samling på Realgymnasiet

Prova på hur det är att vara elev på hundutbildningen. Denna dag får du känna på hur det är att vårda, sköta, träna och hantera hunden.

Anmälan: sanna.parkhagen@realgymnasiet.se
Varma kläder efter väder vi är utomhus och inomhus på Hundspektra i Borås

Plats Realgymnasiet Borås Tid 20 januari 2020 12:00 - 20 januari 2020 15:00

Prova på Natur & Äventyr

Var: Samling på Realgymnasiet

Kom och prova Natur & äventyr!
Du som elev får en genomgång av vad vi gör inom utbildningen Natur och äventyr. Du kommer få träffa lärare och elever som läser just den här utbildningen.
Du kommer få följa med oss till Ulricehamn ski center där du kommer få en inblick i hur det är att vara skidlärare och för dem som vill finns det möjlighet att åka skidor.
Vi står för Lunch, skjuts, skidhyra och hjälm.

Plats Realgymnasiet Borås Tid 22 januari 2020 08:30 - 22 januari 2020 14:00

Prova på Djurparksutbildningen

Var: Samling på Realgymnasiet

Denna dag får du prova på hur det är att vara elev på vår djurparksutbildning. Du kommer att få hänga med bakom kulisserna, se hur vi jobbar med rovdjur, apor och elefanter och delta i Borås djurparks arbetar med det viktiga uppdraget att bevara dessa utrotningshotade djur! Samt hur du som elev kommer vara en del av detta arbete under dina 3 år hos oss!

Vi besöker våra lokaler, går rundvandring och i parken träffa du våra lärare och elever från djurparksutbildningen.

Vi bjuder på fika
Anmälan: sanna.parkhagen@realgymnasiet.se
Varma kläder efter väder vi är utomhus.
(tunn ytterjacka och skyddsskor får ni låna av skolan)

Plats Realgymnasiet Borås Tid 24 januari 2020 08:30 - 24 januari 2020 12:00

Prova på Djurvårdsutbildningen

Var: samling på Realgymnasiet

Kom och prova Djurvård!
Du kommer få en kortare föreläsning om djur. Du kommer även att få prova på att hantera och sköta våra djur i vårt nya djurrum på skolan.

Vi besöker våra lokaler, träffar våra lärare och elever från djurvårdsutbildningen.

Plats Realgymnasiet Borås Tid 24 januari 2020 12:00 - 25 januari 2020 15:00

Ta chansen att uppleva en dag på Realgymnasiet!

Är du nyfiken på hur det är att gå på Realgymnasiet? Ett av de bästa sätten att ta reda på det är skugga en elev på skolan under en dag.

Du får naturligtvis en rundvandring på skolan, följa med på lektionerna, träffa lärarna & eleverna, lära känna lokalerna samt äta lunch med din klass, Vi bjuder såklart på lunchen. Vi tar emot elever för skuggning kontinuerligt på alla våra utbildningar.

Är du intresserad? Kontakta oss sanna.parkhagen@realgymnasiet.se Du kan även ringa eller SMS:a till det här numret: 0766-27 40 60.

Hoppas att vi får chansen att lära känna just DIG!