Kommande aktiviteter i Borås


Missade du våra prova-på dagar?

Missade du våra aktiviteter men skulle vilja besöka oss? Det är lugnt, du är varmt välkommen att besöka oss ändå! 

Vill du komma och besöka skolan, se våra lokaler, vara med i undervisningen eller bara säga hej? Kontakta vår kommunikatör så ordnar vi det!

Vår kommunikatör heter Marcus och här nedan hittar du hans kontaktuppgifter

Marcus Claesson
Mobilnr: 0735972892
Mail: marcus.claesson@realgymnasiet.se

Under våren kommer vi att erbjuda fler prova på aktiviteter och öppna hus så håll utkik här, datum kommer att publiceras här inom kort. 


Missa ingenting!

Vill du få inbjudan till prova-på dagar och öppna hus? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig. Här är länken

 

Plats Tid 1 mars 2024 08:00 - 6 maj 2024 09:00

Är du intresserad av utbildningarna Sällskapsdjur & Djursjukvård och Hund? Då har vi den perfekta dagen för dig! 17 april bjuder vi in till skolan där mycket spännande står på agendan: Lärare och elever berättar om hur det är att gå utbildningarna och du som besökare får testa på arbetsuppgifter som kan förekomma på djursjukvårdsklinik. Inga förkunskaper krävs. Dessutom berättar vi om de nya skollokalerna som vi flyttar till under sommaren och fördelarna med att kunna plugga in naturvetenskaplig behörighet i mindre grupp. Vi tar därefter en promenad till ett av våra lunchställen och äter tillsammans. Grymt va?

Föranmälan krävs och görs till marcus.claesson@realgymnasiet.se eller 0735972892

Plats Realgymnasiet i Borås Tid 17 april 2024 10:00 - 17 april 2024 13:00

Söndag 21 april bjuder vi in till en riktigt fullspäckad dag på Borås Ridhus! Vi inleder med fika 10.40, och därefter, tillsammans med Piroschka Fasching Molander - gästtränare och APL-handledare för våra elever - presenterar ridningsutbildningen, visar vi upp ridhuset och håller en clinic över hur det kan se ut nära våra elever är in action. Dagen avslutas med prova på-ridning där du som deltagande ungdom får testa att rida under ledning av våra lärare, utifrån din nivå. Så ta med kläder för ridning (väst och hjälm finns att låna). Föranmälan krävs och görs till marcus.claesson@realgymnasiet.se eller 0735972892. Ta gärna med vårdnadshavare och övriga familjemedlemmar så gör vi detta till en riktigt bra dag!

Plats Borås Ridhus Tid 21 april 2024 10:40 - 21 april 2024 14:00


Välkommen till vårt Öppet hus torsdag den 2 maj Är du intresserad av att studera på Realgymnasiet i Borås och vill träffa våra lärare och elever? Våra elever och lärare kommer att visa dig runt på vår skola och berätta allt du behöver veta om skolan våra utbildningar. Du kommer få chansen att se skolan och hur vi har det och ställa dina frågor, du kommer också få träffa vår rektor, våra lärare och våra elevambassadörer 


Tid och plats
Tid: Torsdag 2 maj kl 17:00 - 19:00
Plats: Adressen till skolan är Viskastrandsgatan 3, Borås
Klicka här för karta och vägbeskrivning


Realgymnasiet i Borås erbjuder fem utbildningar.


Kvällens upplägg:

  • Presentation av skolan
  • Frågestund. 
  • Presentation av våra utbildningar av lärare och elever.
  • Fika

Ni hjärtligt välkomna att träffa oss och se hur vi det är att vara elev på Realgymnasiet. Ta gärna med en kompis eller förälder och kom, vi ser fram emot att träffa dig! Vi bjuder på fika.


MISSA INGENTING!

Vill du få inbjudan till vårt öppet hus? Klicka på länken och fyll i formulären så skickar vi inbjudan till dig!

Här är länken


Välkommen!Plats Realgymnasiet i Borås Tid 2 maj 2024 17:00 - 2 maj 2024 18:00

Har du sökt till oss? Då är du varmt välkommen på "VIP"-kväll! Den kommer ske samma dag som vårt Öppna hus, men enbart vara riktat till dem som har med Realgymnasiet Borås i sitt gymnasieval. Under lättsamma former ordnar vi med mat och aktiviteter där ni får träffa era eventuellt blivande klasskompisar, vilket brukar vara mycket uppskattat. Ännu är inte platsen spikad, information kommer längre fram. Vill du ta med en kompis så går det bra! Till VIP-kvällen krävs föranmälan och det görs till marcus.claesson@realgymnaiset.se eller 0735972892.

Plats Realgymnasiet Borås Tid 2 maj 2024 18:00 - 2 maj 2024 19:30