Vinterns aktiviteter!

Är det snart dags för dig att välja vad du ska läsa på gymnasiet? Häng med på vårt digitala Öppet Hus där du får information om skolan, våra utbildningar, framtidsmöjligheter och hur det är att vara elev hos oss. Elever och lärare är redo att möta och inspirera dig online och du har möjlighet att ställa just de frågor du funderar över.

Du väljer efter ditt intresse och kan titta in hos en eller flera utbildningar. Klicka på länkarna till respektive utbildning (kommer snart) här nedan när det är dags.

Varmt välkommen!

Plats Via länk! Tid 19 januari 2021 17:30 - 19 januari 2021 18:30

Är du intresserad av att vara ute i naturen och lära dig mer om guidning, klättring och andra spännande äventyr? Häng med gänget från Natur & Äventyr en eftermiddag och hör vad de berättar om sin utbildning!

Plats Digitalt, via Teams länk Tid 22 januari 2021 15:00 - 22 januari 2021 16:00