Träffa oss digitalt!

Nu är det dags för ditt gymnasieval eller omval

Snart är det dags för ditt gymnasieval och då kan det komma upp en hel del frågor och funderingar. Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut och det är det.

Mitt namn är Wiggo och jag arbetar på Realgymnasiet för att hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig.

Ta kontakt med mig så hjälper jag dig med just ditt gymnasieval!

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss? Vi kommer skicka personliga inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova på-dagar och öppet hus

Här är länken

Wilfredo Vigorena
wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se

Skugga en elev!

Att skugga en elev är det bästa sättet att verkligen uppleva hur det är att vara elev på Realgymnasiet. Under en halvdag får du vara med och känna av stämningen på skolan. Kanske är det då du kommer på vad som är viktigt för dig och vad du är intresserad av – kom och testa att vara elev på Realgymnasiet!

Skolan du kommer skugga är vår systerskola i Eskilstuna.

Anmäl dig med att ringa eller skicka ett SMS till 072 178 73 37 eller maila till Rami Hoseyni rami.hoseyni@realgymnasiet.se

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova på-dagar och öppet hus

Här är länken

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Wilfredo Vigorena, kommunikatör
wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se