Kommande aktiviteter

Vi samlas kl. 08:00 vid Örebro C, Vi hyr en buss och kör er till Eskilstuna och hem efter att dagen är slut. Framme på Realgymnasiet i Eskilstuna kommer du få följa med hundläraren tillsammans med eleverna som läser utbildningen Hund. Du kommer få känna på hur en skoldag kan se ut på Realgymnasiet. Vi bjuder på lunch, glöm inte att anmäla ev specialkost. Anmäl dig med ett SMS till 0766274376, skriv namn, vilken utbildning du är intresserad av och vilken stad du bor i. T.ex. Kalle Nilsson, hund, Örebro. Vi ses där!

Plats Vi samlas vid Örebro C för att åka till Realgymnasiet i Eskilstuna Tid 15 januari 2020 08:00 - 15 januari 2020 14:45

Vi samlas kl. 08:00 vid Örebro C, Vi hyr en buss och kör er till Eskilstuna och hem efter att dagen är slut. Framme på Realgymnasiet i Eskilstuna kommer du få följa med djurvårdsläraren tillsammans med eleverna som läser utbildningen Djurvård. Du kommer få känna på hur en skoldag kan se ut på Realgymnasiet. Vi bjuder på lunch, glöm inte att anmäla ev specialkost. Anmäl dig med ett SMS till 0766274376, skriv namn, vilken utbildning du är intresserad av och vilken stad du bor i. T.ex. Kalle Nilsson, djurvård, Örebro. Vi ses där

Du som elev kommer få information om vår mekanikerutbildning samt prova på olika moment i verkstaden. Vi kommer vara hos vår APL-partner TMCC Truck­stop Örebro, Berglundavägen. Vi bjuder på fika!

Du anmäler dig genom att skicka ett sms till 0766-27 43 76. Skriv ditt namn och vilken utbildning du är intresserad av. Exempel: Kalle Persson, Fordon, Örebro

Klicka här för länk med karta och vägbeskrivning

Plats På Meca bilverkstad TMCC Sweden i Marieberg i Örebro Tid 23 januari 2020 09:00 - 23 januari 2020 11:30

Kom och besök Örebro fältrittklubb Du kommer även få lära dig mer om hästens anatomi och lära känna hästarna på Örebro fältrittklubb. Du kommer få träffa våra lärare och du kommer även få delta i en ridlektion. Anmäl dig med ett SMS till 0766274376, skriv namn, vilken utbildning du är intresserad av och vilken stad du bor i. T.ex. Kalle Nilsson, häst, Örebro. Vi ses där!

Plats Örebro Fältrittklubb, Diedens allé 2 Tid 24 januari 2020 09:00 - 24 januari 2020 15:00

Kom och hör mer om oss och hur långt vi kommit inför Realgymnasiets etablering i Örebro. Självklart är även du som redan besökt oss välkommen igen! Vi kommer att berätta om hur planerna går inför uppstarten men vi kommer även prata utbildningar och framtid. Förutom en presentation av Realgymnasiet så kommer det finnas tid för frågor och mingel med våra elever, samarbetspartners och personal. Kvällen börjar med fika och mingel 17:30 följt av en presentation 18:00. Efter det finns ytterligare tid för frågor och mingel. Ingen anmälan krävs, välkommen!

Plats Clarion Hotel Örebro, Kungsgatan 14 i Örebro Tid 28 januari 2020 17:30 - 28 januari 2020 19:30

Fanny bjuder in till prova-på dagar

Jag heter Fanny och jag är elev på Realgymnasiet.

För 3 år sedan fick jag möjlighet att gå på en prova-på dag och efter det började jag på Realgymnasiet. Tack vare det valet kommer jag få göra min praktik i Sydafrika.

Gör som jag, anmäl dig till en prova på dag.

Klicka här och fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Snart är det dags för ditt gymnasieval

Snart är det dags för ditt gymnasieval och då kan det komma upp en hel del frågor och funderingar. Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut och det är det.

Mitt namn är Wiggo och jag arbetar på Realgymnasiet för att hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig.

Ta kontakt med mig så hjälper jag dig med just ditt gymnasieval!

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss? Vi kommer skicka personliga inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova på-dagar och öppet hus

Här är länken

Wilfredo Vigorena
wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se

Skugga en elev!

Att skugga en elev är det bästa sättet att verkligen uppleva hur det är att vara elev på Realgymnasiet. Under en halvdag får du vara med och känna av stämningen på skolan. Kanske är det då du kommer på vad som är viktigt för dig och vad du är intresserad av – kom och testa att vara elev på Realgymnasiet!

Skolan du kommer skugga är vår systerskola i Eskilstuna.

Anmäl dig med att ringa eller skicka ett SMS till 072 178 73 37 eller maila till Rami Hoseyni rami.hoseyni@realgymnasiet.se

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova på-dagar och öppet hus

Här är länken

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Wilfredo Vigorena, kommunikatör
wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se