Kommande events i Örebro

Varmt välkommen att testa på utbildningen Sällskapsdjur & djursjukvård!

Vi samlas i klassrummet där du får möta yrkeslärare och elever. Du kommer sedan få testa på hur det kan va att plugga hos oss. Ni kommer få testa på moment inom Grundkurs i läkemedelshantering och även skötsel av djuren i djurrummet.

Anmäl dig genom att sms:a vår kommunikatör Jakob på 0730843260 med ditt namn, eventuell allergi och vilken grundskola du går på. Exempelvis: "Jonas, ingen allergi, Navet". Anmälan är mottagen när du får ett svar!

Hoppas vi ses!

Plats Aspholmsvägen 4 (Realgymnasiet Örebro) Tid 16 april 2024 17:30 - 16 april 2024 19:30

Varmt välkommen att se våra lokaler!

Vi öppnar upp skolan för dig som vill se våra lokaler igen, det finns möjlighet att prata med våra elever som just nu pluggar hos oss. Vi bjuder även på fika.

Hoppas vi ses!

Plats Aspholmsvägen 4 (Realgymnasiet Örebro) Tid 16 april 2024 18:00 - 16 april 2024 19:00

Varmt välkommen att testa på utbildningen Naturturism!

Vi samlas vid skolan klockan 08:30. Sedan åker vi tillsammans till Ånnaboda där vi kommer att köra mountainbike. Vi avslutar med att laga mat i naturen för att sedan åka tillbaka till skolan.

Hoppas vi ses!

Plats Samling Aspholmsvägen 4 (Realgymnasiet Örebro) Tid 24 april 2024 08:30 - 24 april 2024 12:30

Varmt välkommen att testa på utbildningen Hund!

🌟 Under vårt program kommer du att få känna pulsen i ett klassrum fyllt med energi och entusiasm! Först får du en interaktiv teorilektion som öppnar upp dörrarna till hundvärlden. Sedan är det dags att ge dig ut med våra fantastiska elever och Elin, där du kommer att få testa dina färdigheter i praktiken och utforska de magiska ögonblicken av samspel mellan människa och hund.

Hoppas vi ses!

Plats Aspholmsvägen 4 (Realgymnasiet Örebro) Tid 25 april 2024 17:00 - 25 april 2024 19:00

Plats Tid 1 maj 2024 09:08 - 2 maj 2024 09:08

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova på-dagar och öppet hus

Här är länken

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!
orebro@realgymnasiet.se