Kommande aktiviteter

Är du intresserad av att veta hur det är att gå på vår skola, träffa elever och personal, kanske testa på hur det är att gå någon av våra programfördjupningar mm är du välkommen att besöka oss på tex öppet hus, prova på dagar och skuggning under höstterminen. Information om tider och datum kommer att läggas ut här framöver. Håll utkik! Hoppas vi ses!

Plats På skolan Tid 1 oktober 2021 10:00 - 31 oktober 2021 12:10

Skugga en elev!

Att skugga en elev är det bästa sättet att verkligen uppleva hur det är att vara elev på Realgymnasiet. Under en halvdag får du vara med och känna av stämningen på skolan. Kanske är det då du kommer på vad som är viktigt för dig och vad du är intresserad av – kom och testa att vara elev på Realgymnasiet!

Anmäl dig med att ringa eller skicka ett SMS till 0730 373 564 eller maila till Clara Bjurholm clara.bjurholm@realgymnasiet.se

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Clara Bjurholm, kommunikatör
clara.bjurholm@realgymnasiet.se