Öppet hus, Prova på dagar och skolbesök!

Välkommen att skugga en elev hos oss! Tisdagen den 7 februari bjuder vi in dig som är nyfiken att se hur vi har det på skolan. Du får följa en elev mellan kl. 08.30-12.00 och avsluta med att äta lunch tillsammans i vår matsal. Vi möter dig i entrén kl. 08.30, sen får du följa en av våra elever på skolan som läser samma programfördjupning som du är intresserad av. Då får du chansen att se våra fina lokaler, träffa elever och lärare som finns på skolan samt möta våra djur som bor på skolan. Föranmälan krävs! ( Detta tillfälle är för dig som inte varit hos oss tidigare) Anmäl dig till malin.linden@realgymnasiet.se Hoppas att vi ses :)

Plats Realgymnasiet i Halmstad Tid 7 februari 2023 08:30 - 7 februari 2023 12:00

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Malin Lindén, kommunikatör
malin.linden@realgymnasiet.se