Träffa oss digitalt!

Har du frågor om våra utbildningar eller kanske utbildningar du kan söka efter att du gått på Realgymnasiet? Passa på att live-chatta med vår centrala SYV Anna Lindgren. Anna har stenkoll det mesta som rör gymnasieval, våra utbildningar, behörigheter till vidare studier och arbetsmarknaden. Hon kommer svara på frågor så att du kan känna dig trygg i ditt val till Realgymnasiet.

Klicka här för att komma till vår Instagramprofil!

Välkommen!

Plats Instagram @realgymnasiet Tid 19 april 2020 13:00 - 19 april 2020 13:30

Under en dag tar vi i Halmstad över Realgymnasiets story på Instagram. Där kommer vi svara på frågor om våra utbildningar, vår skola och hur det är att plugga hos oss!

Klicka här för att komma till vår Instagramprofil!

Välkommen!

Plats Instagram @realgymnasiet Tid 22 april 2020 09:00 - 22 april 2020 15:00

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Elinor Jacobsson, kommunikatör
elinor.jacobsson@realgymnasiet.se