Träffa oss digitalt!

Du kan alltid höra av dig till oss och boka in en personlig digital visning av skolan. Det blir ett kombinerat tillfälle då vi berättar om det du vill veta om vår skola samtidigt som vi visar dig runt i lokalerna med hjälp av filmklipp och bilder. Hör av dig till linda.gerhardsson@realgymnasiet.se eller 0730-34 25 98 och boka in en dag och tid som funkar för dig! Välkommen!

Plats Tid 4 juni 2020 08:30 - 4 juni 2020 16:00

Vi finns online och du är alltid välkommen att ställa frågor om hur våra utbildningar fungerar, hur det är på skolan och att vara elev hos oss. Vi vet att den som ska välja till gymnasiet har en mängd olika frågor. Och alla frågor är lika viktiga att få ställa och få ett svar. Våga därför fråga, skicka direktmeddelande till oss på Instagram eller messenger på Facebook. Vi är där och återkommer med svar till dig personligen.

Plats @realgymnasiet på Instagram eller realgymnasiet/linkoping på Facebook Tid 4 juni 2020 08:30 - 4 juni 2020 16:00

Välkommen att titta in i vår värld!

Realgymnasiet i Linköping har en palett av program och flexibla inriktningar fyllda av möjligheter. I sociala media kan du följa oss i vardagen och få smakprov på hur det är att vara elev på skolan och vad man gör inom de olika programmen.