Vinterns aktiviteter!

I dessa annorlunda tider kommer vi att erbjuda digital skuggning. Är du intresserad av hur det kan se ut för en elev hos oss under en vanlig skoldag? Vill du se hur den praktiska undervisningen fungerar för en klass, eller hur en lektion i svenska kan se ut, eller varför inte hur vår matsal ser ut? Kontakta någon av nedan personer för att bestämma en dag som passar fint för digital skuggning. 

Frisör, Barberare och Stylist
isabella.marklund@realgymnasiet.se

Hund, Natur & Äventyr, Ridning och Sällskapsdjur & Djursjukvård
maria.eng-johnsson@realgymnasiet.se

Nordic Choice Hotels
gabriella.neiraredel@realgymnasiet.se

ProMeister Fordon
jimmy.isgren@realgymnasiet.se

Plats Tid 1 december 2020 09:00 - 29 januari 2021 15:00

Vi tar emot er för en personlig rundtur i våra nyrenoverade lokaler. Du får möjlighet att få svar på alla frågor du kan tänkas ha om Realgymnasiet och våra utbildningar. Du och en vårdnadshavare är välkomna att besöka skolan på plats. Vi avsätter 20 min för endast er, vilket gör att vi är få personer på skolan åt gången. Vi anpassar oss efter de restriktioner som finns, håller avstånd och stannar hemma vid symtom. Kontakta linn.johansson@realgymnasiet.se för att boka en tid och dag som passar er. Varmt välkomna! 

Plats Realgymnasiet Lund Tid 26 januari 2021 09:00 - 15 februari 2021 17:00

Besök oss digitalt, se våra lokaler och få information om vår skola och våra utbildningar. Du har möjlighet att ställa frågor till oss i en digital livesändning. Varmt välkomna!

Plats Facebook - Realgymnasiet i Lund Tid 27 januari 2021 17:00 - 27 januari 2021 19:00