Kom och se våra lokaler, träffa lärare och elever från våra olika utbildningar!

Vi bjuder på fika. Självklart får du ta med dig föräldrar eller en vän!

Plats Realgymnasiet, Sankt Lars väg 88 Tid 29 januari 2020 17:00 - 29 januari 2020 19:00
Välkommen på öppet hus på Quality Hotel View där du som börjar på hotell- och turismutbildningen kommer att spendera en stor del av din skoltid. Under öppet hus får du träffa personalen på hotellet och det blir en guidad tur bakom kulisserna. Passa gärna på att testa popcornmaskinen eller njut av en mjukglass när du är på plats. Ta gärna med dina vårdnadshavare eller en kompis! När? Lördag 1/2 kl. 10.00-12.00 Var? Hyllie stationsväg 29, 215 32 Malmö Varmt välkomna! Plats Hyllie stationsväg 29, 215 32 Malmö Tid 1 februari 2020 10:00 - 1 februari 2020 12:00

Prova på hur det är att vara elev på våra utbildningar!

Måndag 10 februari:
Stylist
Tisdag 11 februari:
Hotell- och turism (Quality Hotel View)
Djurvård (4H gården, Gunnesbo)
Hund (Lunds Brukshundsklubb)
Fordon (Mekonomen lärlingsverkstad)
Torsdag 13 februari:
Häst (Lunds Civila Ryttarförening)
Natur & Äventyr (Skånes djurpark)
Frisör

Vill du komma och på vår prova på dag? Mejla oss på sandra.osterdahl@realgymnasiet.se

Välkommen på prova på dag på stylistutbildningen!
Du får möjlighet att delta en vanlig skoldag och testa hur det kan vara att plugga hos oss. Under förmiddagen kommer du få möjlighet att prova på att praktiskt utföra handspa och olika sminktekniker i vår egna stylistsal på skolan.
När? Måndag 10/2 kl. 9-12
Var? Sankt Lars väg 88 i Lund

Välkommen att prova på hotell- och turismutbildningen!
Dagen börjar med en härlig frukostbuffé i hotellets frukostmatsal där ni även får mingla med nuvarande elever och lärare. Sen får du en inblick i hur det kan vara under en skoldag på Quality Hotel View där du som börjar på hotell- och turismutbildningen kommer att spendera en stor del av din skoltid. Samling i lobbyn på hotellet.
När? Tisdag 11/2 kl. 9-12
Var? Quality Hotel View, Hyllie

Välkommen att prova på Djurvård!
Du får möjlighet att prova på vår djurvårdsutbildning under en förmiddag på Gunnesbo 4H-gård. Vi kommer att träffa de olika djuren och lära oss mer om deras olika beteenden. Vi ska även skapa nya aktivitetsleksaker till djuren. Vi kommer att vara utomhus så ta på kläder efter väder. Har du frågor? Ring oss på tfn.nr: 0739-370561
När? Tisdag 11/2 kl. 9-12
Var? Gunnesbo 4H-gård,Nöbbelövs Mossaväg 12, 226 60 Lund

Välkommen att prova på utbildningen Hund!
Prova på hundutbildningen genom att träna hund en förmiddag på Lunds Brukshundklubb. Kläder efter väder. Ta gärna med din egen hund om du vill och kan, annars har vi hundar att låna. Har du frågor om dagen, ring oss på tfn.nr: 0721-853903
När? Tisdag 11/2 kl. 9-12
Var? Lunds Brukshundklubb, Nöbbelövs Mossaväg 12, 226 60 Lund

Välkommen på Prova på dag för ProMeister Fordon!
Du får möjlighet att delta under en skoldag på utbildningen och testa hur det kan vara att plugga hos oss. Under förmiddagen kommer ni att få vara med i vår verkstad där ni kommer att få prova på att utföra enklare arbeten under överseende av handledaren. Tänk på att ha oömma kläder som kan bli smutsiga. Skulle du ha frågor om dagen eller svårt att hitta? Kontakta vår fordonslärare Stefan på 072-185 39 06.
När? Onsdag 11/12 kl. 9-11.30
Var? I verkstaden på Höjdrodergatan 2 i Malmö

Välkommen att prova på hästutbildningen!
Under förmiddagen får du vara med under en hästlektion på Lunds Civila Ryttarförening tillsammans med vår hästlärare Stina. Ni får först en rundvandring och presentation av Stina om LCR och hur dagarna ser ut när man läser denna utbildning. Därefter får ni rida ett kortare ridpass för Stina. Inför aktiviteten bör du vara ombytt till ridkläder. Har du frågor om dagen eller svårt att hitta? Kontakta Stina på 076-1415739.
När? Torsdag 13/2 kl. 9-12
Var? Lunds Civila Ryttarförening, Getingevägen 15 i Lund

Välkommen att prova på Natur & Äventyr!
Du får möjlighet att vara en heldag på Skånes Djurpark med våra ordinarie äventyrselever. Tillsammans kommer ni under dagen att jobba med ledarskap, guidning m.m. Kläder efter väder, gärna oömma kläder och bekväma skor för utomhusaktivitet. Lunch ingår. Har du frågor om dagen eller vill anmäla specialkost? Välkommen att kontakta äventyrslärare Göran på 0766-486085.
När? Onsdag 13/2 kl. 07.50 - 15.30
Var? Samling på Lund C (väntsalen vid Espresso House) för gemensam färd till Skånes Djurpark

Välkommen att prova på frisörutbildningen!
Du får möjlighet att delta under en skoldag på utbildningen i skolans egen frisörsalong.
När? Torsdag 13/2 kl. 9-12
Var? Sankt Lars väg 88 i Lund

Plats Tid 10 februari 2020 09:00 - 13 februari 2020 12:00

Skugga en elev