Träffa oss på Realgymnasiet i Sundbyberg

Vill du veta mer om realgymnasiet i Sundbyberg? 

Ses vi på årets hetaste händelse? Gymnasiemässan i höst är stället där drömmar blir verklighet och äventyr börjar! Vi kan knappt bärga oss tills vi får träffa dig där och dela med oss av allt som vår fantastiska skola har att erbjuda.

Vårt team står redo i en monter fylld med glädje, spännande möjligheter och oväntade överraskningar. Vare sig du är en blivande veterinär, advokat, polis eller äventyrare så har vi det perfekta programmet för att ta dina intressen och drömmar till nya höjder.

Kom och hälsa på oss i vår monter och känn den sprudlande energin! Vi har inte bara information att dela med oss av – vi har en upplevelse att erbjuda. Prova på att klättra, hälsa på djuren och/eller träffa våra passionerade lärare och ta del av berättelser från nuvarande elever som har skapat minnen för livet hos oss.
Plats Stockholmsmässan, älvsjö Tid 21 november 2023 10:00 - 23 november 2023 15:00

Kom och hälsa på våra lärare och elever. 

Välkommen till vårt sprakande Öppet Hus-event, där dörrarna till en värld av möjligheter öppnas just för dig! Vi är ivriga att få dig att upptäcka allt det fantastiska som vår skola har att erbjuda.

Längtar du efter att utforska en lärorik miljö fylld av skratt, utmaningar och nya vänskapsband? Då är vårt Öppet Hus den perfekta chansen för dig att uppleva detta själv. Ta en guidad rundtur i våra klassrum och djurrum, där kreativitet och kunskap flödar fritt.

Våra passionerade lärare och elever står redo att dela med sig av sina erfarenheter och berätta om de spännande ämnen som vi erbjuder. 

Det här är mer än bara ett evenemang – det är en chans för dig att känna pulsen av vår skolas unika gemenskap och kultur. Vi strävar efter att skapa en plats där varje individ kan blomstra och uppnå sina mål, och vi är övertygade om att du kommer att känna den inspirerande atmosfären så snart du kliver in genom dörrarna.

Lokalerna kommer till hösten 2024 att bytas och vi kommer istället befinna oss centralt i Sundbyberg.

När: Måndag den 27 november kl. 17:30 - 19:30
Var: Adressen till skolan är Hallonbergsplan 5, Sundbyberg. Klicka här för karta och vägbeskrivning  

Vi ser fram emot att träffa dig!Plats Hallonbergsplan 5, 174 52 Sundbyberg Tid 27 november 2023 17:30 - 27 november 2023 19:30

Ridutbildning på Realgymnasiet i Sundbyberg: Kom och upplev din framtida skolgång! Välkommen till Realgymnasiet i Sundbyberg, där din passion för ridning och hästar kan bli verklighet. Vi bjuder in dig att testa på och få en försmak av hur dina dagar hos oss kan se ut. Din utbildning hos oss är mer än bara klassrum och teorilektioner. Vi tror på att lära genom praktisk erfarenhet och verklig interaktion med hästar och ridsport. När du kommer till oss, kommer du att uppleva en levande och engagerande miljö som förbereder dig för en spännande karriär inom ridsport och hästvård.

Plats Gamla Stäketvägen 4, 192 77 Sollentuna Tid 3 december 2023 09:00 - 3 december 2023 12:00

Sällskapsdjur och djursjukvård på Realgymnasiet i Sundbyberg: Kom och upplev din framtida skolgång! Välkommen till Realgymnasiet i Sundbyberg, där din passion för sällskapsdjur och djursjukvård kan bli verklighet. Vi bjuder in dig att besöka oss och få en försmak av hur dina dagar hos oss kan se ut. Din utbildning hos oss är mer än bara klassrum och böcker. Vi tror på att lära genom praktisk erfarenhet och verklig interaktion med djur. När du kommer till oss, kommer du att uppleva en levande och engagerande miljö som förbereder dig för en spännande karriär inom djursjukvård och djurvård. Du kommer på prova på få träffa lärare och elever som går utbildningen.

Plats Hallonbergsplan 5, 174 52 Sundbyberg Tid 5 december 2023 13:00 - 5 december 2023 15:00

Hundutbildning på Realgymnasiet i Sundbyberg: Kom och upplev din framtida skolgång! Välkommen till Realgymnasiet i Sundbyberg, där din passion för hundar och hundutbildning kan bli verklighet. Vi bjuder in dig att testa på och få en försmak av hur dina dagar hos oss kan se ut. Din utbildning hos oss är mer än bara klassrum och teorilektioner. Vi tror på att lära genom praktisk erfarenhet och verklig interaktion med hundar och hundträning. När du kommer till oss, kommer du att uppleva en levande och engagerande miljö som förbereder dig för en spännande karriär inom hundvård och hundutbildning.

Plats Hallonbergsplan 5, 174 52 Sundbyberg Tid 7 december 2023 13:00 - 7 december 2023 15:00

Naturturism på Realgymnasiet i Sundbyberg: Kom och upplev din framtida skolgång! Välkommen till Realgymnasiet i Sundbyberg, där din passion för natur och turism kan bli verklighet. Vi bjuder in dig att testa på och få en försmak av hur dina dagar hos oss kan se ut. Din utbildning hos oss är mer än bara klassrum och teorilektioner. Vi tror på att lära genom praktisk erfarenhet och verklig interaktion med naturen och kulturella resmål. När du kommer till oss, kommer du att uppleva en levande och engagerande miljö som förbereder dig för en spännande karriär inom naturturism. Denna dag kommer du att få testa på klättring tillsammans med lärare och elever som redan går utbildningen. Vi ser fram emot att träffa dig.

Plats Tellusgången 22-24, 126 37 Hägersten Tid 7 december 2023 16:00 - 7 december 2023 19:00

Personlig inbjudan

Vill du få en personlig inbjudan till våra aktiviteter som Öppet hus, Prova-på dagar med mera? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Gå till formuläret

Madicken Folke

Mobil: 070-840 25 60
Mail: madicken.folke@realgymnasiet.se