Träffa oss på Realgymnasiet i Malmö!

Hej! Måndagen den 14/11 kl. 17.30 - 19.30 genomförs ett informationsmöte på Realgymnasiet i Malmö. Mötet kommer beröra frågor (bl a närvaro, högskolebehörighet, APL (utland samt nationell), rutiner på skolan) som har med skolan att göra på olika sätt. FMN (Föräldraföreningen Mot Narkotika) gästar oss också och informerar kortfattat om sitt arbete i och runt Malmö. Välkomna hit till oss på Carlsgatan 12C. Lyssna, ställ frågor och prata med oss på Realgymnasiet. Självklart kan ni även höra av er i andra sammanhang om du/ni har frågor kring vad som helst som har med skolan att göra. Vi bjuder på kaffe/te och något enklare som får upp blodsockernivån. Både elever och vårdnadshavare är välkomna! Med vänlig hälsning Urban Åström, mentor

Plats Carlsgatan 12C Tid 14 november 2022 17:30 - 14 november 2022 19:30

Den 19 november öppnar vi upp för en inspirationsdag. Under första delen av dagen kan du boka in på för att få prova på någon av våra specialiseringar:

  • Sällskapsdjur och djursjukvård
  • Naturturism
  • Häst
  • Hund

Du får då testa praktiskt hur det är att plugga just den specialiseringen och träffa några av de lärare som undervisar på utbildningen.

Anmäl dig till prova på via sms till: 0733260378 och glöm inte skriva vilken utbildning du vill prova på!

Därefter klockan 14-17 kommer det vara öppet hus på skolan där du kan träffa elever och lärare, samt några av våra samarbetspartner som kommer prata mer om värdet utbildningen ger för arbetslivet. Träffa gamla elever och få höra om deras erfarenheter och vilka möjlighet de har tagit sig ann.

Lättare tilltugg erbjuds. Föranmäl dig med eventuella allergier till: amanda.lindborg@realgymnasiet.se

Plats Realgymnasiet Malmö Carlsgatan 12C Tid 19 november 2022 11:00 - 19 november 2022 17:00

MISSA INGENTING! Få information direkt till dig!

Nedan ser du våra tillfällen för att träffa oss. Vill du få en personlig inbjudan till våra aktiviteter på SMS? Vi kommer ha prova på-dagar för våra utbildningar, Q&A, öppet hus, m.m.

Klicka på länken och fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig!

Här är länken!

Boka in en skuggning

Är du intresserad av hur det är att vara elev på skolan? Du som går i årskurs 9 kan boka in att skugga en elev en dag. Skicka ett mail till amanda.lindborg@realgymnasiet.se och berätta vilken inriktning du hade velat skugga så bokar vi in en dag!

Lära känna våra utbildningar genom att vara naturguide, hästskötare, djurvårdare eller hundtränare för en dag. Se nedan för när, var och hur:


Vara hundtränare för en dag (Hund)

Möt vår lärare och elever här på vår skola. Här får du prova på att träna hund i lydnadsmoment och vi bjuder på fika och berättar om utbildningen. Under utbildningen har man möjlighet att ta med egen hund men av säkerhetsskäl tar vi ej med egna hundar vid ett prova-på eftersom vi då inte känner hundarna.

Lördag 19/11 11-14

Vara naturguide för en dag (naturturism)

Mer info kommer snart.

Vara hästskötare för en dag (Ridning och trav)

Mer info kommer snart.

Vara djurvårdare för en dag (Sällskapsdjur och djursjukvård)

Mer info kommer snart


ANMÄLAN!

Alla aktiviteter förbereder vi och önskar därför din anmälan. Anmäl dig;  via mail till amanda.lindborg@realgymnasiet.se . Välkommen till Realgymnasiet i Malmö!