Träffa oss på Realgymnasiet i Malmö!

Få möjlighet att se hur det är att vara hästelev på Realgymnasiet Malmö! Du som deltar får prova på att både skötsel och ridning hos en av våra samarbetspartners, och får samtidigt djupare förståelse för hur det är att plugga till hästskötare. Anmälan till: amanda.lindborg@realgymnasiet.se

Plats Örs Ridklubb Tid 1 maj 2022 13:00 - 1 maj 2022 16:30

Få möjlighet att se hur det är att vara djurelev på Realgymnasiet Malmö! Du som deltar får prova på att jobba i djurrummet tillsammans med våra djurlärare och får samtidigt djupare förståelse för hur det är att plugga till Djurvårdare. Anmälan till: amanda.lindborg@realgymnasiet.se

Plats Realgymnasiet Malmö Carlsgatan 12C Tid 7 maj 2022 11:00 - 7 maj 2022 13:00

Få möjlighet att se hur det är att plugga Naturturism på Realgymnasiet Malmö! Du som deltar får hänga med på en vandring i naturmark och får samtidigt en djupare förståelse för vad det innebär att vara naturguide. Anmälan till: amanda.lindborg@realgymnasiet.se

Plats Realgymnasiet Malmö Carlsgatan 12C Tid 8 maj 2022 11:00 - 8 maj 2022 13:00

Den 10 maj öppnar vi upp för en inspirationskväll. Med besök från samarbetspartners från våra specialiseringar blir det en kväll som visar vad vi utbildar för. Lär dig mer om vilka yrken som väntar efter gymnasiet för dig som vill börja plugga hos oss, samt hur branschen lever i utbildningen. Träffa gamla elever och få höra om deras erfarenheter och vilka möjlighet de har tagit sig ann.

Lättare tilltugg erbjuds. Föranmäl dig med eventuella allergier till: amanda.lindborg@realgymnasiet.se

Plats Realgymnasiet Malmö Carlsgatan 12C Tid 10 maj 2022 18:00 - 10 maj 2022 20:00

MISSA INGENTING! Få information direkt till dig!

Nedan ser du våra tillfällen för att träffa oss. Vill du få en personlig inbjudan till våra aktiviteter på SMS? Vi kommer ha prova på-dagar för våra utbildningar, Q&A, öppet hus, m.m.

Klicka på länken och fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig!

Här är länken!

Boka in en skuggning

Är du intresserad av hur det är att vara elev på skolan? Du som går i årskurs 9 kan boka in att skugga en elev en dag. Skicka ett mail till amanda.lindborg@realgymnasiet.se och berätta vilken inriktning du hade velat skugga så bokar vi in en dag!

Lära känna våra utbildningar genom att vara naturguide, hästskötare, djurvårdare eller hundtränare för en dag. Se nedan för när, var och hur:


Vara naturguide för en dag (naturturism)

Häng med våra elever i åk 2 och 3  på en skoldag med fokus naturturism. Vi bjuder på mat. Det är viktigt att vi får reda på om det finns några allergier eller kostrestriktioner. Ha oömma kläder som tål utomhusaktivitet. 

8/5 11-13, samling på skolan

Vara hästskötare för en dag (Ridning och trav)

Eventet sker på Örestads Ryttaresällskap kl 13-16:30. Ni får information om våra utbildningar, träffa våra samarbetspartners, ansvara för din häst och rida för en av våra partners eller testa på körning beroende på om du är intresserad av ridning eller trav. Du får också provsitta i en galoppsadel. Vi bjuder på fika.

1/5 på Örestad ridklubb 13-16.30

Vara djurvårdare för en dag (Sällskapsdjur och djursjukvård)

Prova på att vara djurvårdare för en dag! Träffa personal och elever från skolan samtidigt som du får sköta om djuren i våra djurrum och vi bjuder på lite fika. Vi är i skolans egna djurrum och vi börjar kl 11 och slutar kl 13. 

24/4 11-13 på Carlsgatan 12C

7/5 11-13 på Carlsgatan 12C

Vara hundtränare för en dag (Hund)

Möt vår lärare och elever hos vår samarbetspartner Lunds BK. Här får du prova på att träna hund och vi bjuder på fika och berättar om utbildningen. Under utbildningen har man möjlighet att ta med egen hund men av säkerhetsskäl tar vi ej med egna hundar vid ett prova-på eftersom vi då inte känner hundarna. 

Mer information om nästa tillfälle kommer inom kort

ANMÄLAN!

Alla aktiviteter förbereder vi och önskar därför din anmälan. Anmäl dig;  via mail till amanda.lindborg@realgymnasiet.se . Välkommen till Realgymnasiet i Malmö!