Kommande aktiviteter!

Välkommen att boka in dig för ett personligt besök på skolan där vi berättar mer om våra utbildning Natur & Äventyr. Vi erbjuder besöken på onsdagar 9 - 16. Du får en rundtur i våra lokaler och du får svar på alla frågor du kan tänkas ha om vad det innebär att plugga Natur & Äventyr hos oss. Du och en målsman är välkomna att besöka skolan fysiskt. Vi har avsatt 25 min för endast dig och din målsman och en lärare på skolan, det blir endast ni 3 under besöket. Vi har såklart anpassat oss efter de restriktioner som finns, självklart håller vi god handhygien. Förbokning krävs! Välkommen att boka genom att kontakta rektor Marléne Wendt marlene.wendt@realgymnasiet.se Hoppas vi ses!

Plats Realgymnasiet Trollhättan Tid 20 januari 2021 09:00 - 20 januari 2021 16:00

Välkommen att besöka vår skola på en personlig rundvandring med rektor Marléne Wendt. Du får chans att ställa frågor om Realgymnasiet och våra utbildningar. Vi erbjuder dessa besök 24/1 eller 30/1 kl 11-15. Du och en målsman är välkomna att besöka skolan fysiskt. Vi har avsatt 25 min för endast dig och din målsman, det blir endast ni 3 under besöket. Vi har såklart anpassat oss efter de restriktioner som finns, självklart håller vi god handhygien. Förbokning krävs! Välkommen att boka genom att kontakta rektor Marléne Wendt marlene.wendt@realgymnasiet.se Hoppas vi ses!

Plats Realgymnasiet i Trollhättan Tid 24 januari 2021 11:00 - 24 januari 2021 15:00

Välkommen att boka in dig för ett personligt besök på skolan där vi berättar mer om vår utbildning Ridning. Vi erbjuder dessa besök nu på måndagar, onsdagar och fredagar mellan kl 9 - 16. Du får en rundtur i våra lokaler och du får svar på alla frågor du kan tänkas ha om vad det innebär att plugga Ridning hos oss. Du och en målsman är välkomna att besöka skolan fysiskt. Vi har avsatt 25 min för endast dig och din målsman och en lärare på skolan, det blir endast ni 3 under besöket. Vi har såklart anpassat oss efter de restriktioner som finns, självklart håller vi god handhygien. Förbokning krävs! Välkommen att boka genom att kontakta rektor Marléne Wendt marlene.wendt@realgymnasiet.se
Hoppas vi ses!

Plats Realgymnasiet Trollhättan Tid 25 januari 2021 09:00 - 25 januari 2021 16:00

Välkommen att boka in dig för ett personligt besök på skolan där vi berättar mer om våra utbildningar Sällskapsdjur & Djursjukvård och Hund. Vi erbjuder besöken för Sällskapsdjur & Djursjukvård på måndagar 9-16 och tisdagar och onsdagar 15-16. Du får en rundtur i våra lokaler och du får svar på alla frågor du kan tänkas ha om vad det innebär att plugga Sällskapsdjur & Djursjukvård samt Hund hos oss. Du och en målsman är välkomna att besöka skolan fysiskt. Vi har avsatt 25 min för endast dig och din målsman och en lärare på skolan, det blir endast ni 3 under besöket. Vi har såklart anpassat oss efter de restriktioner som finns, självklart håller vi god handhygien. Förbokning krävs! Välkommen att boka genom att kontakta rektor Marléne Wendt marlene.wendt@realgymnasiet.se Hoppas vi ses!

Den 26 januari kl 17:30-19:00 kör vi en livechatt på Instagram med vår SYV Eleonore Fröjdman. Eleonore har stenkoll på det mesta som rör gymnasievalet, våra utbildningar, behörigheter till vidare studier och arbetsmarknaden. Passa på att ställa alla dina frågor om ditt gymnasieval till Eleonore.

Plats https://www.instagram.com/realgymnasiet/ Tid 26 januari 2021 17:30 - 26 januari 2021 19:00

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att ”Skugga en elev”, Prova på-dagar och Öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

trollhattan@realgymnasiet.se