Jobba hos oss

Vi söker dig som vill mer. Som vill utmanas, utvecklas och tillsammans med oss skapa nya förutsättningar för att vi ska nå längre. Du är en nyfiken och kreativ person, en möjliggörare med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad – det gör vi hela tiden.

Realgymnasiet är en skola med fokus på teamarbete och nära samarbete med branschen. Här skapar våra medarbetare varje dag mer och bättre skola för alla våra elever. Realgymnasiet är en del av Lärande i Sverige AB, en av de största aktörerna på friskolemarknaden. Vi startade det första Realgymnasiet 2003 och finns idag på ett flertal orter i landet, från norr till söder.

Personligt brev behövs inte längre!

Vi har tagit bort det personliga brevet när du söker ledig tjänst hos oss för en mer objektiv rekryteringsprocess.

I stället för att bifoga personligt brev besvarar du två fritextfrågor där du får förmedla varför du vill jobba hos oss och hur du kan bidra utifrån din kompetens. Det gör att alla personer som söker tjänst hos oss får likvärdiga förutsättningar och bedöms på samma grunder.

  • Fokusera på att få med arbetsrelaterad information.

  • Håll dig kortfattad och uppriktig i dina svar. Du får möjlighet att uttrycka dig med 1000 tecken per fråga.

  • Förtydliga vad det var som gjorde att du fastnade för just denna tjänst. Vad uppfattade du som attraktivt? Exempelvis rollens innehåll, oss som företag, sättet vi arbetar på.

  • Förtydliga varför vi ska anställa dig genom att kortfattat beskriva din kompetens i form av utbildning, erfarenhet och kunskap.