Kommande aktiviteter

Varmt välkommen att besöka vårt Öppet Hus hos oss på Kungsängsgatan 12! Är du nyfiken på vår skola? Kom och fika, upplev våra lokaler och möt våra elevambassadörer och profillärare som tar emot dig på ett trevligt och personligt vis. Här har du möjlighet att ställa dina frågor om utbildningen och din framtid efter gymnasiet i lugn och ro. Du har tre spännande år framför dig om du väljer vår skola. Hoppas att vi ses!

Plats Kungsängsgatan 12 Tid 25 januari 2020 12:00 - 25 januari 2020 14:00

Plats Kungsängsgatan 12 Tid 28 januari 2020 18:00 - 28 januari 2020 20:00