Kommande aktiviteter

Är du intresserad av att veta hur det är att gå på vår skola, träffa elever och personal, kanske testa på hur det är att gå någon av våra programfördjupningar mm är du välkommen att besöka oss på tex öppet hus, prova på dagar och skuggning under höstterminen. Information om tider och datum kommer att läggas ut här framöver. Håll utkik! Hoppas vi ses!

Plats Realgymnasiet Göteborg Tid 1 oktober 2021 09:02 - 31 oktober 2021 09:02

Nu när det är dags för ditt gymnasieval och omval, kan det komma upp en hel del frågor och funderingar. Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut och det är det.

Mitt namn är Wiggo och jag arbetar på Realgymnasiet för att hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig.

Ta kontakt med mig så hjälper jag dig med just ditt gymnasieval!

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss? Vi kommer skicka personliga inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova på-dagar och öppet hus

Här är länken

Wilfredo Vigorena