Träffa oss digitalt!

Har du frågor om våra utbildningar eller kanske utbildningar du kan söka efter att du gått på Realgymnasiet? Passa på att live-chatta med vår centrala SYV Anna Lindgren. Anna har stenkoll det mesta som rör gymnasieval, våra utbildningar, behörigheter till vidare studier och arbetsmarknaden. Hon kommer svara på frågor så att du kan känna dig trygg i ditt val till Realgymnasiet.

Klicka här för att komma till vår Instagramprofil!

Välkommen!

Plats Instagram @realgymnasiet Tid 19 april 2020 13:00 - 19 april 2020 13:30

Instagram livechatt med vår SYV!

Klicka här för att komma till vår Instagramprofil! https://www.instagram.com/realgymnasiet/

Jag heter Fanny och jag är elev på Realgymnasiet.

För 3 år sedan fick jag möjlighet att gå på en prova-på dag och efter det började jag på Realgymnasiet. Tack vare det valet kommer jag få göra min praktik i Sydafrika.

Gör som jag, anmäl dig till en prova på dag.

Klicka på länken här nedan och anmäl dig med att fylla i intresseanmälan

Snart är det dags för ditt gymnasieval

Snart är det dags för ditt gymnasieval och då kan det komma upp en hel del frågor och funderingar. Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut och det är det.

Mitt namn är Wiggo och jag arbetar på Realgymnasiet för att hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig.

Ta kontakt med mig så hjälper jag dig med just ditt gymnasieval!

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss? Vi kommer skicka personliga inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova på-dagar och öppet hus

Här är länken

Wilfredo Vigorena