Välkommen till Realgymnasiet i Sundsvall!

Vad kan du läsa i Sundsvall?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Nyhet 2023! Hotell- och turismprogrammet

14 oktober 2022

Hösten 2023 startar Realgymnasiet Sundsvall Hotell- och turismprogrammet som en lärlingsutbildning med jobbgaranti i samarbete med Nordic Choice Hotels. - Vi ser att vi står stadiga efter tio år och att det är dags för ett till program, att det efterfrågats utifrån behov av Nordic Choice Hotels här i Sundsvall känns extra roligt. Sundsvall är en hotellstad och Realgymnasiets utbildningar i nära samarbete med bransch ger goda resultat där ungdomarna kommer ut i jobb direkt i mycket hög utsträckning, säger Anneli Harrvik rektor Realgymnasiet Sundsvall. Hotell- och turismprogrammet driver Realgymnasiet i samarbete med Nordic Choice Hotels sedan tidigare på fyra orter: Göteborg, Linköping, Lund och Stockholm.

Nyhet 2023! Hotell- och turismprogrammet

- Vi ser att vi står stadiga efter tio år och att det är dags för ett till program, att det efterfrågats utifrån behov av Nordic Choice Hotels här i Sundsvall känns extra roligt. Sundsvall är en hotellstad och Realgymnasiets utbildningar i nära samarbete med bransch ger goda resultat där ungdomarna kommer ut i jobb direkt i mycket hög utsträckning, säger Anneli Harrvik rektor Realgymnasiet Sundsvall.

Hotell- och turismprogrammet driver Realgymnasiet i samarbete med Nordic Choice Hotels sedan tidigare på fyra orter: Göteborg, Linköping, Lund och Stockholm.