Välkommen till Realgymnasiet i Linköping!

Vad kan du läsa i Linköping?

Kommande aktiviteter

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Istället för öppet hus är du bjuden på filmpremiär

15 april 2021

Nedräkning pågår så ladda med popcorn och läsk, släng dig i soffan och häng med oss. Istället för fysiskt eller digitalt öppet hus är du nämligen bjuden på filmpremiär!

Istället för öppet hus är du bjuden på filmpremiär

Vi har kört digitalt öppet hus ett antal gånger, både i höstas och under våren. Till omvalsperioden ville vi bjuda på något annat. Så trots att vi är ett gäng icke filmvana, som jobbar på en skola i Linköping, beslutade vi oss för att spela in en film. 

Det gick oväntat smidigt på inspelningsdagen för några veckor sedan. På ett par timmar hade vi spelat in allt enligt körschemat. En och annan omtagning krävdes men i princip gick det som på räls. Teknik och kamera sköttes av vår Teknik-elev Aron, som på det sättet också kunde slutföra en kurs. Helt otroligt egentligen, med tanke på att vi som är med i filmen har typ noll vana att hålla låda framför en kamera. Snart är vi redo att låta vårt verk se dagens ljus. 

Lördagen den 24 april klockan 11:00, sharp, släpper vi en helt ny film om Realgymnasiet i Linköping, The best of Realgymnasiet, skulle man kunna kalla den. Och du är inbjuden! Och tänk vad lyxigt, du kan stanna kvar hemma och i lugn och ro lära känna oss. 

Under premiärdagen kan du också chatta med oss, Let´s talk! Den håller vi öppet klockan 11-13 vilket innebär att vi finns på plats online och svarar på frågor och funderingar som kan dyka upp hos dig när du kollar på filmen. Vi svarar i realtid.

Du kommer självklart att ha möjlighet att titta på hela filmen för att få en helhetsbild av oss. Eller för den som föredrar, välja ut just det du är intresserad av. 

Fullständig information inför premiären hittar du här

Häng med oss i REAL-soffan, det blir kul!

Så här ser det ut på vår webb när chatten är öppen
Så här ser det ut på vår webb när chatten är öppen