Filmen om Realgymnasiet i Linköping har haft premiär

Vi har kört digitalt öppet hus ett antal gånger, både i höstas och under våren. Till omvalsperioden ville vi bjuda på något annat. Så trots att vi är ett gäng icke filmvana, som jobbar på en skola i Linköping, beslutade vi oss för att spela in en film. Nu har premiären varit, filmen om oss har sett dagens ljus. Håll till godo!

Kolla hela filmen, eller valda delar - du bestämmer själv!

I tidsschemat nedan kan du välja valda delar eller kanske gå tillbaka och se en gång till.

Först utKan biträdande rektor Anna Ekstrand beskriva våra program med ett enda ord?
Ca 5:40Ridning, med ridlärare Magnus och videohälsning från Belgien, från en elev som tog studenten juni 2020.
Ca 9:40Sällskapsdjur & Djursjukvård, med vår lärare Anna-Carin som har med en skäggagam i REAL-soffan. Och några elever som går på skolan nu, har gjort en video när de är ute på APL.
Ca 14:08Internationell APL, Anna-Carin berättar och visar en film som inspiration från Sydafrika.
Ca 17:45Natur & Äventyr, vår lärare Mikael Tegler beskriver fördjupningen, något för alla men det kan vara bra att känna till några saker. Och så har vi en video på en elev som siktar högt!
Ca 22:40Hund, med läraren Ann-Sofie som har med sig sin egen hund till studion. Och visar filmer från våra elevers vardag.
Ca 29:32IT och Great Security Säkerhetstekniker, med läraren Anders Lundstedt. Vi pratar även med en av våra tre mentorer, Håkan, som beskriver kort om hur de jobbar. Plus en hälsning från Diana, säkerhetstekniker på Great Security!
Ca 39:42Nordic Choice Hotels, med vår lärare som tillsammans med hotellchefen på Quality Hotel The Box berättar om hur eleverna utbildas till professionella medarbetare, som har hela världen som arbetsfält om man vill.
Ca 48:20Teknik, med lärarna Amanda och Ulrika. De berättar om våra två olika spår inom Teknikprogrammet. Och några videohälsningar från elever som går här nu, som också visar olika projekt.
Ca 55:00Vi rundar av, välkommen att söka till oss och tack för visat intresse!

Kan du inte få nog av oss och känner att du gärna vill träffas på riktigt?