Pedagog på Realgymnasiet i Stockholm nomineras till Guldäpplet 2020

9 september 2020

Vi säger stort grattis till Linus Österholm på Realgymnasiet i Stockholm som nominerats till Guldäpplet 2020. Guldäpplet delats ut årligen till en eller flera lärare som förnyat lärandet med stöd av IT i egen undervisning och som inspirerat elever och kollegor i ett lokalt, kommunalt och gärna även nationellt verksamhetsfält. Guldäpplet delas ut av Stiftelsen Yngve Lindbergs minne.

Pedagog på Realgymnasiet i Stockholm nomineras till Guldäpplet 2020

-Jag som rektor är så stolt och glad över att ha Linus på min enhet. Han har bidragit till att övergången till vår lärplattform Canvas och vårt nya pedagogiska arbetssätt har gått smidigt och att det tagits emot positivt hos personalen. Han har dessutom varit en viktig person när det gäller att samordna projekt för Hotell- och turismprogrammets lärare, säger Eva Svensson, rektor på Realgymnasiet i Stockholm.

Bland de nominerade utser juryn tre finalister som presenteras i samband med den digitala Bokmässan, den 25 september. Den slutliga vinnaren presenteras i samband med Guldäpplets dag som kommer att hållas i Stockholm under hösten, datum för dagen är inte fastställd.

Läs gärna mer om Guldäpplet här.

Stort grattis igen Linus!