Lördag den 11 december 2021 kl. 12:00 - 14:00

Vi är fortfarande försiktiga med våra elever och personal och med våra besökare. Därför har vi valt att dela upp våra utbildningar i två separata våningar med separata ingångar, syftet med detta är att minimera antal besökare i de olika våningarna.

För att få information om följande utbildningar gå in vid entré nr 1

• Sällskapsdjur & Djursjukvård
  • ProMeister Fordon
  • Hund
  • Naturturism
  • El- och energiprogrammet
    - Great Security Säkerhetstekniker
    - IT-Support
    - IT-Tekniker

Adressen till skolan och entré nr 1 är Pusterviksgatan 9, Göteborg, klicka här för att få vägbeskrivning

För att få information om följande utbildningar gå in vid entré nr 2

• Trav
  • Ridning
  • Nordic Choice Hotels

Adressen till entré nr 2 är Norra Allégatan 6, Göteborg, klicka här för att få vägbeskrivning

Ni hjärtligt välkomna att träffa oss och se hur vi det är att vara elev på Realgymnasiet. Ta gärna med en kompis eller förälder och kom, vi ser fram emot att träffa dig! Vi bjuder på fika.

Fyll i formulären så skickar vi inbjudan och mer information . Här är länken

Välkommen!

MISSA INGENTING!

Vill du få en personlig inbjudan till våra aktiviteter? Vi kommer ha prova på-dagar för våra utbildningar, Q&A, öppet hus, m.m.

Klicka på länken och fyll i formulären så återkommer vi till dig!

Här är länken