Välkommen till Realgymnasiet i Sundbyberg!

Vad kan du läsa i Sundbyberg?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Unik Möjlighet för Hästentusiaster – Specialisering i Islandshäst.

22 januari 2024

Äntligen har det blivit dags att söka gymnasium. Specialiseringen islandshäst söks genom att välja Ridning på antagning.se

Unik Möjlighet för Hästentusiaster – Specialisering i Islandshäst.

En Exklusiv Chans att Fördjupa Dina Kunskaper i Islandshäst

Hästälskare och ryttare har nu chansen att specialisera sig i den magnifika världen av islandshästar, för att göra det söker man RIDNING på Antagning.se. Vi på Realgymnasiet i Sundbyberg är först i Stockholm med att utökat vårt kursutbud för att inkludera en specialisering i islandshäst ridning, vilket ger unika möjligheter för dem som vill fördjupa sina kunskaper och färdigheter inom detta särskilda område.

Varför Välja Islandshäst Ridning?

Islandshästen är känd för sina unika gångarter och vänliga temperament. Genom att specialisera sig inom islandshäst ridning får studenter möjlighet att utforska och förstå de specifika kraven och teknikerna som krävs för att arbeta med denna robusta och charmiga hästras. Specialiseringen kommer att erbjuda en djupdykning i islandshästens historia, träning, och hur man bygger en stark koppling mellan ryttare och häst.

Hur Ansöker Man?

Ansökningsprocessen är enkel och bekväm genom Antagning.se. Besök plattformens webbplats och välj kategorin "Realgymnasiet i Sundbyberg- Ridning" för att genom de gå specialiseringen i islandshäst. Följ sedan de angivna stegen för att slutföra din ansökan och ta det första steget mot en spännande och specialiserad karriär inom islandshäst ridning.