Välkommen till Realgymnasiet i Sundbyberg!

Vad kan du läsa i Sundbyberg?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Naturturism lärare Isabelle

31 oktober 2023

Isabelle, en passionerad naturälskare med gedigen erfarenhet inom turism och friluftsliv, är redo att inspirera och utbilda den kommande generationen inom Naturturism.

Naturturism lärare Isabelle


Isabelle, en passionerad älskare av naturen och med en imponerande bakgrund inom turism och friluftsliv, tar steget in i en ny roll som lärare inom Naturturism. Vid 31 års ålder har hon en gedigen erfarenhet av att utforska naturen, oavsett om det är på två hjul, skidor eller till fots. Med en akademisk bakgrund inom turism, inklusive en svensk skidlärarexamen och medlemskap i SLAO:s utbildningsteam, har Isabelle inte bara fördjupat sina kunskaper, utan även delat dem med entusiastiska gäster och kunder inom friluftssektorn under de senaste 10 åren.

Förutom sitt arbete med skidåkning och detaljhandel inom friluftsliv, har Isabelle även framgångsrikt drivit sin egen mountainbikebutik. Att möta och guida kunder i deras passioner har inte bara gett henne glädje utan har också inspirerat henne att ta steget in i utbildningsvärlden. Hennes starka önskan att dela sin entusiasm och expertis med den nästa generationen av naturturismutövare driver henne att söka en karriär som lärare. Isabelle är redo att inspirera och utbilda framtida naturälskare och turismentusiaster med sitt engagemang och sin erfarenhet.

Vi är glada att ha med Isabelle på resan mot ännu fler utbildade elever.