Realgymnasiet blev det bästa valet därför att...

18 november 2020

Går du också och funderar på om Realgymnasiet är det rätta valet för dig? Här nedan berättar några elever varför Realgymnasiet blev det bästa valet!

Realgymnasiet blev det bästa valet därför att...

Utbildningen Sällskapsdjur & Djursjukvård

Realgymnasiet blev det bästa valet därför att Realgymnasiet utesluter inte människor, skolan är till för alla som vill plugga sitt intresse där är alla elever syns och hörs. Min skola är en skola för alla!

Moa Möller

Utbildningen Ridning

Realgymnasiet blev det bästa valet därför att jag har fått så många möjligheter som jag vanligtvis inte hade fått. Jag har fått fantastiska vänner, mer kontakter inom branschen och fått underbara lärare som stöttar mig. Vi har även fått möjligheter som att åka iväg på APL, tagit massa certifikat som jag själv inte hade genomgått om de inte var tack vare skolan. Realgymnasiet var min perfekt match.

Ida Lindell

Utbildningen Hund

Realgymnasiet blev det bästa valet därför att jag går i en klass där alla mina klasskompisar har samma intressen som jag, man blir lätt vän med många i klassen, vilket är jättekul! Det är också väldigt motiverande och kul att få arbeta praktiskt!

Majken Zackrisson

Utbildningen ProMeister Fordon

Realgymnasiet blev det bästa valet därför att jag verkligen lär mig på riktigt, både praktiskt och teoretiskt. Det är skönt att inte sitta inomhus hela tiden, jag får vara på en arbetsplats och jobba mycket praktiskt. Därför är Realgymnasiet ett jättebra sätt kunna få komma ut i arbetslivet men ändå lära sig något nytt varje dag.

Adna Duracak

Är Realgymnasiet det rätta valet för dig?

Vill du veta om Realgymnasiet är det rätt valet för dig? Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig med information om skolan och inbjudan till våra aktiviteter. 

Intresseanmälan