Välkommen till Realgymnasiet i Norrköping!

Vad kan du läsa i Norrköping?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

”Jag får enormt mycket kunskap på ett sådant här toppstall.”

10 augusti 2023

Sandra som går utbildningen Ridning har sin APL-plats hos Malin Baryard. Hon går andra året på Realgymnasiet och här berättar hon lite om den erfarenheten hon får från sin APL-plats.

”Jag får enormt mycket kunskap på ett sådant här toppstall.”

Berätta lite om din APL-plats
”Jag är hos Malin Baryard en gång i veckan. Dagarna i stallet är enormt roliga, vi börjar dagen med morgonfodring, utsläpp och mockning. Under dagen så hjälper jag till att förbereda hästarna till Malin och Daisy. Klockan 13 bjuder Malins föräldrar på lunch varje dag, vilket är supersnällt! På eftermiddagen fortsätter arbetet i stallet och innan vi åker hem så ”nattar” vi hästarna.”

 

Vad ser du fram emot mest när du åker dit? 
”Jag ser fram emot att bara få komma till stallet och se en elitidrottare arbeta, all den erfarenheten jag får med mig är ju fantastik, det är så lärorikt att bara få vara där. Jag samlar på mig extremt mycket kunskap och det tar jag sedan med mig till min egen ridning.”

 

Vad ger detta dig i framtiden
”Det ger mig en enorm erfarenhet och kunskap som inte ens går att jämföra, jag är så tacksam att jag fått möjligheten att få vara med och se en elitryttare arbeta. Jag jobbar på så mycket jag kan och även många helger. Det är enormt lärorikt att få jobba med någon som tävlar internationellt och får ta del av erfarenheten. ”

”Jag tycker det är jättejättekul att vara hos Malin, det har gett mig så mycket kunskap som jag kommer ta med mig.”