Träffa vår nya äventyrslärare - Emelie!

7 september 2020

Jag heter Emelie Velander och är uppväxt på Falbygden i vackra Västergötland! Jag hamnade i Östergötland genom att jag läste till gymnasielärare på universitetet i Linköping och blev kvar i det natursköna området med de underbara skogarna och sjöarna runt knuten. Fritiden spenderar jag gärna med familj och vänner i naturen och jag tränar och tävlar också med min hund Tjorven.

Träffa vår nya äventyrslärare - Emelie!

Vad har du gjort tidigare?
Jag har tidigare arbetat många år inom service och turism, till exempel som guide på Linköpings Friluftsmuseum och på Kolmårdens Djurpark. På Kolmårdens Djurpark arbetade jag bland annat i den pedagogiska verksamheten som zoopedagog under tre års tid.


Vad fick dig att söka till Real?
Jag sökte mig till REAL av flera anledningar! Jag tror till exempel stenhårt på att ha en tydlig koppling mellan studier och arbetsliv. Det finns bara fördelar med att kombinera teoretiska studier med praktiskt arbete då det påverkar allt från motivation till inlärning.


Vad ser du mest fram emot med att jobba på Real?
Jag ser mest fram emot att få följa eleverna i deras utveckling under våra år tillsammans och att få dela med mig av min stora kärlek för friluftsliv!


Varmt välkommen till oss, vi är glada att ha med dig!