Välkommen till Realgymnasiet i Linköping!

Vad kan du läsa i Linköping?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Ingenjör eller digitalt skapande, teknikområdet växer

4 mars 2022

Teknikområdet är ju stort, det växer sig större för varje dag. Oavsett om du i framtiden ser dig själv som spelutvecklare, brottsbekämpare eller teknisk innovatör – eller något helt annat i en teknikintensiv bransch, så har du en riktigt bra språngbräda med denna utbildning.

Ingenjör eller digitalt skapande, teknikområdet växer

Om du valt, eller funderar på vad Teknikprogrammet innebär vill vi berätta att vi äntligen kan vi hälsa dig välkommen att besöka oss på skolan. Passa på att boka in dig på Elev-för-en-dag på just Teknikprogrammet. 

Elev-för-en-dag är en helt vanlig skoldag då du får träffa både elever och lärare. Du får helt enkelt se hur det fungerar hos oss. Och om du redan vet om det är ingenjörspåret eller mer åt digitalt skapande du är intresserad av hittar vi lektioner som ger dig fördjupad kunskap om vad det innebär att studera det. 

Skicka ett mail till linda.gerhardsson@realgymnasiet.se om du vill komma. Självklart har vi Elev-för-en-dag på alla program och fördjupningar vi har på vår skola. Det är bara att höra av dig till Linda Gerhardsson så hittar vi en dag och tid.

Hoppas vi ses!