Välkommen till Realgymnasiet i Linköping!

Vad kan du läsa i Linköping?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Hälsningar till blivande hotellelever och den som är nyfiken på vad hotelldirektören Jacob säger

8 juni 2020
Hälsningar till blivande hotellelever och den som är nyfiken på vad hotelldirektören Jacob säger

Jacob är hotelldirektör på Quality Hotel The Box i Linköping. Han har gjort en film till de elever som sökt  Realgymnasiet i Linköpings hotellutbildning till hösten 2020. Vi vet att ljudet inte är det bästa inledningsvis, det blåser i micken när han hälsar dig välkommen in på hotellet. Men häng kvar och fortsätt kolla videon ändå, det blir bättre när han går in. Jacob har verkligen ansträngt sig för att du ska känna dig välkommen till dem i höst.  

I videon får du hänga med på en rundvandring på hotellet och avdelningarna där du kommer att tillbringa en hel del av din studietid. Redan i årskurs ett är du ute i verkligheten. Hoppas att du känner dig taggad! Vi som skola är väldigt förväntansfulla och det är även hotellen som väntar på er elever. 

Självklart kan även du som inte valt än men är intresserad och nyfiken på hotellbranschen och utbildningen också ha nytta av videon. Du kanske går i åttan eller nian och börjar fundera på vad du ska göra under din gymnasietid. Ett tips är att kolla videon och läsa mer om utbildningen här

Med andra ord

Du som valt vår hotellutbildning till hösten - känn dig varmt välkommen! Fullständig information om skolstarten kommer när det närmar sig. Läsårstider finns här

Och du som har gymnasievalet framför dig. Välkommen du också. Följ oss i våra sociala kanaler Facebook, Instagram och Youtube - där kan du lära känna oss som skola, hur det är att vara elev på Realgymnasiet i Linköping och vilka program, inriktningar och fördjupningar som finns hos oss. Fakta och info om alla utbildningar hittar du här på webben. 

Vi önskar alla en riktigt skön sommar!