Hälsningar till blivande gymnasieelever från oss på Realgymnasiet i Linköping

Vill du komma i kontakt med oss inför skolstarten?

Under perioden juni, juli och augusti är det enklast att skicka ett mail till linkoping@realgymnasiet.se om du har frågor om ditt val, skolstarten eller vad som helst du funderar på. 

Öppet hus inför skolstarten

Torsdag den 12/8 kl 9-15 är du välkommen att titta in till oss på Realgymnasiet i Linköping, Alkagatan 4. Vi vet att många känner sig trygga med att ha sett sin nya skola innan första skoldagen. Vi ser fram emot att träffa dig!

Bra att känna till

Första skoldagen för årskurs 1 är måndag 16/8 kl 13-15. Ett par veckor innan skolstarten får du ett brev hemskickat. Brevet innehåller fullständig information om starten hos oss.  

Känn dig välkommen!

Marielle är skolans administratör och har koll på det mesta

Hon hälsar dig som sökt till oss varmt välkommen på sitt eget sätt. Hon är en blyg viol. Håll till godo!

Du som sökt IT

Här hittar du en hälsning från Anders "Lunta" Lundstedt, lärare inom IT. Han är lärare och du kommer ha honom i webbutveckling, programmering och datorteknik. 

Du som siktar på att bli en Great Security Säkerhetstekniker

Diana och hennes kollegor på Great Security i Linköping behöver fler välutbildade kollegor och ser fram emot att börja jobba med dig. Deras video visar axplock av vad du får lära dig inom säkerhetsbranschen. Kolla här!

Du som sökt Sällskapsdjur & Djursjukvård eller Hund

Här finns en hälsning från Ann-Sofie Sundman. Hon är lärare och du kommer bland annat ha henne i kurserna Hundkunskap och Sällskapsdjur om du börjar hos oss till hösten.

Du som sökt hotellprogrammet Nordic Choice Hotels

Här finns en hälsning från Helen Lindquist. Hon är lärare och hon är med dig ute på hotellet två dagar i veckan. 

Du som sökt Teknikprogrammet

Här finns en hälsning från Robert och Amanda. Robert är läraren inom mediateknikens kurser och Amanda i matematik och fysik.